• Ново
Holibanna 3 бр. Диван Тава Подвесная Чанта Ръчен Стол Спускащите Разтегателен Подвесная Чанта За Съхранение на Разтегателен Страничната Органайзер Разтегателен Подла?

Holibanna 3 бр. Диван Тава Подвесная Чанта Ръчен Стол Спускащите Разтегателен Подвесная Чанта За Съхранение на Разтегателен

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Плат от ОксфордТава за организатор за дивана : Компактна конструкция може да се побере в малка или претъпкан банята или на цяло помещение.Чанта за съхранение на стола : Поставка за съхранение на оръжие помагат за поддържане на ред, изправност и организиране на малки предмети, които лесно се губи.Малка странична чанта за закуски : Практичен и достатъчно просторен окачен торбичка позволява да се спести място в стаята, лесен за употреба и почистване.Органайзер за дивана : Закачалка за всяка всячины в спалнята Този нощни висящ калъф можете да дадете на вашите близки приятели и семейства.Държач на дистанционното управление на телевизор : идеален за поставяне на телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилки и така нататък в чантата си.Осъществяване Списък 3 x чанта за съхранение Характеристики -Размер : 31,00 X22,00 X19,00 см. / 12,18 X8,65 X7 джоб за съхранение на стола. -Материал : нощни органайзер за съхранение от плат Оксфорд -Цвят : бежово нощни джоба на притежателя - Компактен дизайн може да се побере в малка или претъпкан банята или на дивана в общежитието. - Добър торбичка за съхранение, който е подходящ за съхранение на всички всячины.Освен това, това е практичен интериор в дома си Органайзер за обща легла. - Нощни висящ калъф може лесно да се свали с прикроватной нощни шкафчета, когато той не се използва за съхранение на всички всячины. - С помощта на този удобен своята практика за съхранение на всички вещи могат да се съхраняват организиран начин в диванной чантата. - Окачен дизайн, позволяващ лесно да вземеш всичките си вещи, прави вашата стая е проста, но елегантна закачалка за малките неща в спалнята.Описание на продукта Нощно чанта за съхранение, която е изработена от добър материал, здрав и практичен. джоб в подлокотнике за инвалидна количка В него ще има повече място за настаняване на много обекти, като всяка случайни неща, книги и много други.Закачалка за малките неща в спалнята Доведете организация, място за съхранение и чист стил във вашия дом с тази практична чанта за съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория