• Ново
Didiseaon 4 бр. Пластмасови Подложки за Мольбертов Подложки за Чинии Поставка за Рамка за снимка на Притежателя Поставка за Мольбертов Поставка за снимки и произведени?

Didiseaon 4 бр. Пластмасови Подложки за Мольбертов Подложки за Чинии Поставка за Рамка за снимка на Притежателя Поставка за

Rating 
BGN 5.66

Сума
Налично за поръчка

ПОСТАВКА за ТАРЕЛОЧНЫХ МОЛЬБЕРТОВ Лесно да се поставят на масатаОтличен за демонстрация на любимите си елементи, като снимки, чинии, рисунка, фотография. ДЪРЖАЧ за изложбени чинии Можете да закупите тази поставка за себе си или да го дари любимия човек, преподнеся му малка изненада.ПОСТАВКА ЗА ПЛАСТМАСОВИ ЧИНИИ В тази стойка може постоянно да показва колекцията си, освен това той е лек, лесно се съхраняват и пренасят.ДЪРЖАЧ ЗА мольберта Проявете творчески подход : освен демонстрация на чинии, той също може да се използва за демонстрация на снимки, грамофонни плочи, книги, снимки и т.Поставка за ястия, Подходящи за украса на дома, партита по повод рождения ден, чаени партита, сватбени украси, офис, книжарници и т., поставка за мольбертов Лесно да се поставят на масата.Отличен за демонстрация на любимите си елементи, като снимки, чинии, рисунка, фотография. ДЪРЖАЧ за изложбени чинии Можете да закупите тази поставка за себе си или да го дари любимия човек, преподнеся му малка изненада.ПОСТАВКА ЗА ПЛАСТМАСОВИ ЧИНИИ В тази стойка може постоянно да показва колекцията си, освен това той е лек, лесно се съхраняват и пренасят.ДЪРЖАЧ ЗА мольберта Проявете творчески подход : освен демонстрация на чинии, той също може да се използва за демонстрация на снимки, грамофонни плочи, книги, снимки и т.Поставка за ястия, Подходящи за украса на дома, партита по повод рождения ден, чаени партита, сватбени украси, офис, книжарници.Характеристики Материал : пластмаса /-Размер : 16,50 X15,50 X10,50 см /на Помещение включва 4 поставки за от чаено торта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория