• Ново
Amosfun Стенни Декорации за Всекидневна 24 бр. Цветни led лека нощ, Стикер, Играчка, Монтиране на Украса, Лампа Настроение за Начало на Фестивала, Партита, Рожден Ден, Сват?

Amosfun Стенни Декорации за Всекидневна 24 бр. Цветни led лека нощ, Стикер, Играчка, Монтиране на Украса, Лампа Настроение за

Rating 
BGN 34.23

Сума
Налично за поръчка

стенни декорации за баня с ярки разноцветни светлини създават романтична атмосфераСкъпа форма със стикери ще донесе на децата по-забавно.Идеален като декорация на партита за Коледа, сватба и други фестивали и събития.Можете да ги обесим на хладилник, прозорец, стена, врата, балкон, стълба, детска стая и така нататък.- Дълъг живот и спестяване на енергия, благодарение на светодиодному източник на светлина, без радиационно увреждане на очите.стенен декор за спалня Естетическо описание, което търсите хубава нощна светлина със стикери за стена, който може да украсите стаята си или на парти?Този предмет ще бъде по-мъдър избор.Той е монтиран на стената лампа с форма.Благодарение на висока степен на симулация това изглежда много ярко и реалистично.Светлината работи през нощта, осветление, но не и за стимулиране на очите си.Идеална за рожден ден, сватби, партита, фестивали, декорация на дома.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. - Материал : Пластмаса. - Размер : прибл. 7 x 5 x 2,2 виж - Мощност на източника на светлина : 1 (Вата). - Напрежение : ≤ 36 В ( В). - Ярки цветни светлини създават романтична атмосфера. - Можете да ги обесим на хладилник, прозорец, стена, врата, балкон, стълба, детска стая и така нататък. - Чудесна форма със стикери ще донесе на децата по-голямо удоволствие. - Дълъг живот и спестяване на енергия, благодарение на светодиодному източник на светлина, без радиационно увреждане на очите. - Идеално и като украса за партита на Коледа, сватба и други фестивали и събития.Пратката включва 24 x ночников.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория