• Ново
plplaaoo Украшения във формата на Снежен човек и Мини Кулинарна Коледна Статуетка на Снежен човек, Коледни Сладки Фигурки във формата на Снежен човек С Кристали, Скулп?

plplaaoo Украшения във формата на Снежен човек и Мини Кулинарна Коледна Статуетка на Снежен човек, Коледни Сладки Фигурки във

Rating 
BGN 10.99

Сума
Налично за поръчка

【Външен вид】Украса във формата на снежен човек е сладък външен вид, както на самия снежен човек чисто бяло, което е много подходящо за вашата колекция и показване 【Изящна изработка】 Снежен човек, инкрустирани кристали и эмалевыми декоративни орнаменти, чисто ръчно изработени, изтънчен и внимателно, много подходящи за декорация на работната маса вкъщи или в офиса. 【Функция】 Подвесное украса във формата на снежен човек има мини-място за съхранение, в която може да се постави само обици, пръстени, колиета или други малки аксесоари. 【Идеален подарък】 Эмалевое украса във формата на снежен човек - това е хубава снимка на снежен човек, подходящ като подарък за рожден ден, годишнина, празничен подарък за семейството и приятелите.Направете си коледно парти на по-весела и забавна. 【Многоцелеви】 Изработени от висококачествени материали, безопасни и нетоксичная, здрав, скулптура снежен човек от планински кристал може да се използва като кутия за съхранение и украса за масата.Пълно задоволяване на вашите различни нужди в употреба. 【Външен вид】Украса във формата на снежен човек е сладък външен вид, както на самия снежен човек чисто бяло, което е много подходящо за вашата колекция и показване. 【Изящна изработка】 Снежен човек, инкрустирани кристали и эмалевыми декоративни орнаменти, чисто ръчно изработени, изтънчен и внимателно, много подходящи за декорация на работната маса вкъщи или в офиса. 【Функция】 Подвесное украса във формата на снежен човек има мини-място за съхранение, в която може да се постави само обици, пръстени, колиета или други малки аксесоари. 【Идеален подарък】 Эмалевое украса във формата на снежен човек - това е хубава снимка на снежен човек, подходящ като подарък за рожден ден, годишнина, празничен подарък за семейството и приятелите.Направете си коледно парти на по-весела и забавна. 【Многоцелеви】 Изработени от висококачествени материали, безопасни и нетоксичная, здрав, скулптура снежен човек от планински кристал може да се използва като кутия за съхранение и украса за масата.Пълно задоволяване на вашите различни нужди в употреба.Бижута във формата на Снежен човек и Мини Кулинарна Коледна статуетка на Снежен човек, коледни Сладки фигурки във формата на Снежен човек с Кристали, Скулптура Снежен за декорация на дома, работния плот.

Всичко за продукта

Item Type:
Snowman Ornaments
Product Material:
Zinc Alloy,Rhinestone
Product Use:
Suitable for Jewelry Collection, Dressing Table Decoration, Gift Giving, Etc.
Body width:
Approx. 5.5cm / 2.2in
Body length:
Approx. 3.5cm / 1.4in
Head length:
Approx. 5.5cm / 2.2in
Package List:
1 x Snowman Ornaments

Подобни продукти в категория