• Ново
Декоративни Цветя Керамични банка за джинджифил за Домашен интериор, Съвременната Китайска Порцеланова Ваза със Златен Емайл, Ваза с капак, Малък Банка За Съхране?

Декоративни Цветя Керамични банка за джинджифил за Домашен интериор, Съвременната Китайска Порцеланова Ваза със Златен Емайл,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен порцеланТози предмет от бита ще се прослави и ще съживи вашата стая, а също и ще добави нотка на забавление и изненада на вашия домашен декор.Използвайте тази красива кутия в големия рафт на полицата в традиционно обзаведената стая или в светла, просторна стая в градината, свързани с темата. Тя ще е подходящо всяко място си помещения.Изработен от висококачествен, высокотемпературного, трайно порцелан, расписанного ръка и покрит с глазура.Размери 6 "x 6" х 10". Достъпна в няколко цвята.Те са не просто декорация, можете да ги използвате като саксии за съхранение на чай, сушени плодове, подправки и т. са Изработени от висококачествен порцелан.Този предмет от бита ще се прослави и ще съживи вашата стая, а също и ще добави нотка на забавление и изненада на вашия домашен декор.Използвайте тази красива кутия в големия рафт на полицата в традиционно обзаведената стая или в светла, просторна стая в градината, свързани с темата. Тя ще е подходящо всяко място си помещения.Изработен от висококачествен, высокотемпературного, трайно порцелан, расписанного ръка и покрит с глазура.Размери 6 "x 6" х 10". Достъпна в няколко цвята.Не е просто украса, можете да ги използвате като саксии за съхранение на чай, сушени плодове, подправки и т. ✔ Име на продукта : Златни банките за джинджифил за домашен интериор / бижута за вази под формата на храмовите делви ✔ Цвят : син, зелен, розов, червен, бял, жълт ✔ Материал : керамика ✔ Особености : Ръчно изработени ✔ Размер : 6 "x 6 " х 10" ✔ Употреба : Начало декор, вази, кутии за съхранение на ✔ е Изработен от висококачествена керамика.Този предмет от бита ще се прослави и ще съживи вашата стая, а също и ще добави нотка на забавление и изненада на вашия домашен декор.✔ Тази банка ще се превърне в чудесен акцент в интериора на вашия дом.Този предмет домашен дизайн ще ви позволи да подчертаете своя собствен стил при планиране на интериорния дизайн.✔ Освежете интериора на вашия дом с помощта на нашите прекрасни линии вази и кутии.Нашите декоративни акценти ви вдъхновяват за творчески подход при проектирането на вашия дом и открити пространства.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория