• Ново
xTool D1 pro Лазерен Гравьор с превръщането механизъм RA2 Pro, 20 Вата Изходна Мощност САМ Лазерен Нож, 120 W точност ръководят Лазерен Гравиране Машина за Гравиране 340 Цвята + ?

xTool D1 pro Лазерен Гравьор с превръщането механизъм RA2 Pro, 20 Вата Изходна Мощност САМ Лазерен Нож, 120 W точност ръководят

Rating 
BGN 247.00

Сума
Налично за поръчка

МАКСИМАЛНА режещата способност : много по-икономичен, но не отстъпва по мощност на традиционното станку с ЦПУ, D1 Pro 20 W с мощни изходна мощност 120 W, идеален за тези, които имат високи изисквания към режещата способност на металообработващи машиниСкорост на гравиране : Скорост на гравиране до 24 000 mm / мин. Това е една достойна и добра бизнес-подкрепа за предприемачите в бързи масово производство и моделирането на произведения на изкуството с висока сложност и изисквания за висока точност.Една седалка, всички метални, най-високата точност : Произведен от алуминиева сплав и стомана, x Tool D1 Pro е солидна конструкция, осигуряваща висока точност (0,004 инча), дори и при висока скорост от 24 000 mm / мин. той не ще бъде силно се разклаща и да причинят изкривяване на правата линия.Модерна в индустрията технология : D1 Pro е оборудван с концевыми ключове по ос X/ Y в 4 посоки за определяне на местоположението на лазерна глава и предупреждения за вас, ако лазерен корона е на път да достигне някоя от границите.D1 Pro 20 W с RA2 Pro : С помощта на x Tool 4-в-1 Laser Rotary RA2 Pro може да изпълнява гравиране с въртене на 360 °.Можете да изрежеш работата си на халки, чаши, бейзболни битове, тенис мячах и т. D1 Pro 20 W с RA2 Pro.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория