• Ново
Didiseaon 4 Форми на DIY Инструменти Силиконови форми за шоколад САМ Формата за сапун Силиконови форми за Сапун, за да проверите За Мыловарения DIY Инструменти за сапун С ч?

Didiseaon 4 Форми на DIY Инструменти Силиконови форми за шоколад САМ Формата за сапун Силиконови форми за Сапун, за да проверите

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

t Tool : Лесен за използване и почистване, може да се използва в микровълнова печка, фурна, хладилник, фризер и съдомиялна машинаФорма за шоколад : Удобно-силиконова форма за сапун гъвкава и антипригарная, много практично и трайно.Силиконови форми за шоколад : задължителна посуда и за любителите на бродирани със собствените си ръце. Квадратен инструмент : От тези силиконови форми може да се направи красива, цветна сапун, който ще подхождат на всеки стил на оформяне.Шоколадови Инструменти : Той е лесен за използване и почистване, може да се използва в микровълнова печка, фурна, хладилник, фризер и съдомиялна машина.t Tool : Лесен за използване и почистване, може да се използва в микровълнова печка, фурна, хладилник, фризер и съдомиялна машина.Форма за шоколад : Удобно-силиконова форма за сапун гъвкава и антипригарная, много практично и трайно.Силиконови форми за шоколад : задължителна посуда и за любителите на бродирани със собствените си ръце. Квадратен инструмент : От тези силиконови форми може да се направи красива, цветна сапун, който ще подхождат на всеки стил на оформяне.Шоколадови Инструменти : Той е лесен за използване и почистване, може да се използва в микровълнова печка, фурна, хладилник, фризер и съдомиялна машина.Пратката включва 1 х силиконова форма Особености - Забележка : Препоръчително е да поставите форма в средната или горната част на фурната и при выпекании да стоят на разстояние не по-малко от 5 cm от топлинна тръба.Да се пази от инструменти или използвайте топки от стоманена тел и други твърди почистващи препарати за почистване силиконови форми за сапун. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната форма за шоколад. - Голям размер : около 27,7 х 10 х 2,3 см, инструменти за сапун със собствените си ръце. - Материал : Силикон геометрична форма за сапун. - Цвят : Сив аксесоари за мыловарения. - Това са прости за използване и почистване на форми за сапун със собствените си ръце, подходящи за използване в микровълнова печка, фурна, хладилник, фризер и съдомиялна машина. - Задължителна посуда и силиконови форми за любителите на бродирани със собствените си ръце.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория