• Ново
Пръчици за черни восъчни печати, Мъниста, за черни восъчни печати HOSAIL 24шт Отлични за печат за сургучных пломби, могат да бъдат използвани в клеевом пистолет, нагрев?

Пръчици за черни восъчни печати, Мъниста, за черни восъчни печати HOSAIL 24шт Отлични за печат за сургучных пломби, могат

Rating 
BGN 7.60

Сума
Налично за поръчка

Пакетът включва : 24шт черни восъчни печатни пръчкиПръчици за восъчни печати : Пръчки за восъчните печати са направени от восък и смола добро качество, бездымны, нямат мирис, не е токсичен, лесно се разтопи и бързо да изсъхне, им е много лесно да се вид, и тяхната не е лесно разграждат под действието на външна сила. на всяка восъчна клечка за печат може да се направи повече от 10-15 печата.Общо пръчици за восъчни печати може да се направи 240 ~ 360 восъчни печати.ШИРОКО се използва : Отличен, подходящ и за декорация на пликове, пощенски картички, покани, пощенски пратки, опаковки за вино, луксозни опаковки, опаковки чай или козметика и проекти направи си САМ".ПРЕДИМСТВА : Пръчка за сургуча е предназначена за лепкав пистолет, лепилен пистолет позволява да нанасят го по-бързо и по-лесно, отколкото традиционният червен восък с восък със. отличен за производство на големи количества сургучных печати.Пакетът включва : 24шт черни восъчни печатни пръчки.Пръчици за восъчни печати : Пръчки за восъчните печати са направени от восък и смола добро качество, бездымны, нямат мирис, не е токсичен, лесно се разтопи и бързо да изсъхне, им е много лесно да се вид, и тяхната не е лесно разграждат под действието на външна сила. на всяка восъчна клечка за печат може да се направи повече от 10-15 печата.Общо пръчици за восъчни печати може да се направи 240 ~ 360 восъчни печати.ШИРОКО се използва : Отличен, подходящ и за декорация на пликове, пощенски картички, покани, пощенски пратки, опаковки за вино, луксозни опаковки, опаковки чай или козметика и проекти направи си САМ".ПРЕДИМСТВА : Пръчка за сургуча е предназначена за лепкав пистолет, лепилен пистолет позволява да нанасят го по-бързо и по-лесно, отколкото традиционният червен восък с восък със. отличен за производство на големи количества сургучных печати. 24 парчета черен восък пръчици за запечатване идеални за украса на пликове, пощенски картички, сватбени покани, пощенски пратки, опаковки за вино, луксозни опаковки, опаковки чай или козметика и проекти "Направи си сам".Параметри Цвят : черен Размер : 0,43 инча в диаметър 5,5 инча дължина на Помещение включва : 24 бр. пръчици за черни восъчни печати Пръчка за сургуча е предназначена за лепкав пистолет, лепилен пистолет позволява да нанасят го по-бързо и по-лесно, отколкото традиционният червен восък с фитилем.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория