• Ново
Cadosoigh Дървени Мъниста 400ШТ 20 ММ Естествени Непълни Дървени Мъниста Кръгли Дървени Чисти Мъниста, за да Работи, Декорация на дом, Направата на Гирлянди, Ресни и Бижут?

Cadosoigh Дървени Мъниста 400ШТ 20 ММ Естествени Непълни Дървени Мъниста Кръгли Дървени Чисти Мъниста, за да Работи, Декорация

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

?【Високо качество】 е Изработена от естествено дърво, полирана и гладка кръгла повърхност, ясна пробиване, еднакъв размер, лек материал, лесно нанизывается, боядисани, раскрашивается за завършване на всеки проект със собствените си ръце ?【Дървен материал】 Тези кръгли дървени топчета са изработени от дърво, лотос, с небоядисани голям гладка повърхност, готова за раскрашиванию за производството на вашите собствени персонализирани украси и други красиви предмети на изкуството и на бродерия. ?【Лесна употреба】 Големи дървени мъниста с прозрачни дупки за пробиване дават възможност за лесно нанизывать им за създаване на всякакви декорации за дома и офиса, закачалки за картини, занаятчийски продукти, декоративни каси за врати дръжки и гирлянди от дървени мъниста. ?【Многоцелеви】 Тези занаяти, изработени от дървени мъниста може да се използва за направата на персонализирани декорации за партита, като колиета, гривни, ловци на сънища, ферма гирлянди, полилеи, четката, завязки за пердета, гирлянди от дървени мъниста и т., броеници, гирлянда от дървени мъниста и други аксесоари за бродерия. ?【Предпоставка, в комплект】 Включва 400ШТ дървени мъниста 20 ММ и 20 метра джутового канапи, красиво опаковани, което е достатъчно, за създаване на различни артистични проекти. ?【Високо качество】 е Изработена от естествено дърво, полирана и гладка кръгла повърхност, ясна пробиване, еднакъв размер, лек материал, лесно нанизывается, боядисани, раскрашивается за завършване на всеки проект със собствените си ръце. ?【Дървен материал】 Тези кръгли дървени топчета са изработени от дърво, лотос, с небоядисани голям гладка повърхност, готова за раскрашиванию за производството на вашите собствени персонализирани украси и други красиви предмети на изкуството и на бродерия. ?【Лесна употреба】 Големи дървени мъниста с прозрачни дупки за пробиване дават възможност за лесно нанизывать им за създаване на всякакви декорации за дома и офиса, закачалки за картини, занаятчийски продукти, декоративни каси за врати дръжки и гирлянди от дървени мъниста. ?【Многоцелеви】 Тези занаяти, изработени от дървени мъниста може да се използва за направата на персонализирани декорации за партита, като колиета, гривни, ловци на сънища, ферма гирлянди, полилеи, четката, завязки за пердета, гирлянди от дървени мъниста и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория