• Ново
Четка за Оцветяване на Кожата Atyhao, Вълнена Химикалка, Четка за Многофункционално, Устойчиво до Извивката на Стоманената Дръжка, Добра Впитываемость за проекти нап?

Четка за Оцветяване на Кожата Atyhao, Вълнена Химикалка, Четка за Многофункционално, Устойчиво до Извивката на Стоманената

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[20 броя в 1 комплект], включително по 20 парчета на вълна топка за зъби, в достатъчно количество, могат да бъдат използвани и заменени по всяко време [ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР] Тези четки за боядисване на вълнени топки имат съответния диаметър на топка на главата и широк спектър от приложения. [Вълнени топчета] изящна изработка и висока плътност на вълнени топчета позволяват да пия повече течности, да не капая и не пада. [МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ] е Подходящ за боядисване, полиране и ръчно изработени, като оцветяване на кожата, нанасяне на контактно лепило, смазване с масло, и т. [МЕТАЛНА ДРЪЖКА] Солидна стоманена дръжка лесно се огъват, а опашката е удобно да се пазят чисти и сухи. [20 броя в 1 комплект], включително по 20 парчета на вълна топка за зъби, в достатъчно количество, могат да бъдат използвани и заменени по всяко време. [ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР] Тези четки за боядисване на вълнени топки имат съответния диаметър на топка на главата и широк спектър от приложения. [Вълнени топчета] изящна изработка и висока плътност на вълнени топчета позволяват да пия повече течности, да не капая и не пада. [МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ] е Подходящ за боядисване, полиране и ръчно изработени, като оцветяване на кожата, нанасяне на контактно лепило, смазване с масло, и т. [МЕТАЛНА ДРЪЖКА] Солидна стоманена дръжка лесно се огъват, а опашката е удобно да се пазят чисти и сухи. [20 броя в 1 комплект], включително по 20 парчета на вълна топка за зъби, в достатъчно количество, могат да бъдат използвани и заменени по всяко време. [Вълнени топчета] изящна изработка и висока плътност на вълнени топчета позволяват да пия повече течности, да не капая и не пада. [МЕТАЛНА дръжка] Солидна стоманена дръжка лесно се огъват, а опашката е удобно да се пазят чисти и сухи. [СЪОТВЕТНИЯ размер] Тези четки за боядисване на вълнени топки имат съответния диаметър на топка на главата и широк спектър от приложения. [МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ] са Подходящи за лакиране, полиране и обработка на изделия, като оцветяване на кожата, нанасяне на контактно лепило, смазване и т. Настройки : Тип на продукта : Четка за вълна шариковматериал : вълна, МеталЛприменение : Подходяща за боядисване, полиране и производство на изделия, като оцветяване на кожата, нанасяне на контактно лепило, смазване и т.

Всичко за продукта

Item Type:
Wool Ball Brush
Material:
Wool, Metal
Application:
Suitable for dyeing, polishing and craftsmanship, such as leather dyeing, applying contact glue, oiling, etc.
Ball Head Diameter:
Approx. 25mm / 1in
Product Length:
Approx. 150mm / 5.9in
Package List:
20 x Wool Ball Brushes

Подобни продукти в категория