• Ново
CLISPEED 60 Бр Т-Образен Инструмент, Инструменти за Плетене Ажурная Мрежа За Плетене Игли Совалки Ремонт на Риболовни Уреди Аксесоар Ажурная Игла Совалка Шевни Принадл?

CLISPEED 60 Бр Т-Образен Инструмент, Инструменти за Плетене Ажурная Мрежа За Плетене Игли Совалки Ремонт на Риболовни Уреди

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

ПЛАСТМАСОВИ СОВАЛКИ ЗА РИБОЛОВ - Добри стандартни аксесоари за совалки с плавен ходСОВАЛКИ за ИГЛА на РИБАРСКАТА МРЕЖА - Кабел, който се използва за производство на мрежата, обгръщащи централната част на игла.ИНСТРУМЕНТ за ПЛЕТЕНЕ - изисква се голямо умение и практика, за да използвате игла и вдевать в нея конец за плетене на окото.АКСЕСОАРИ за плетене - Произведени от здрава пластмаса, креативен инструмент за поправка на рибарски мрежи.АКСЕСОАРИ ЗА ПЛЕТЕНЕ - Мрежести игли за плетене, използвани за производство и ремонт на риболовни мрежи.ПЛАСТМАСОВИ СОВАЛКИ ЗА РИБОЛОВ - Добри стандартни аксесоари за совалки с плавен ход.СОВАЛКИ за ИГЛА на РИБАРСКАТА МРЕЖА - Кабел, който се използва за производство на мрежата, обгръщащи централната част на игла.ИНСТРУМЕНТ за ПЛЕТЕНЕ - изисква се голямо умение и практика, за да използвате игла и вдевать в нея конец за плетене на окото.АКСЕСОАРИ за плетене - Произведени от здрава пластмаса, креативен инструмент за поправка на рибарски мрежи.АКСЕСОАРИ ЗА ПЛЕТЕНЕ - Мрежести игли за плетене, използвани за производство и ремонт на риболовни мрежи.Пратката включва 60 x игли за плетене Характеристики - Цвят : Жълт риболов. - Материал : инструмент PP t. - Размер : 11 x x 0,7 0,1 виж Шевни принадлежности. - Красиви, стандартни, гладко работещи совалки, аксесоари за плетене на рибарската мрежа. - Изработен от пластмаса, креативен инструмент за ремонт на рибарската мрежа, пластмасови совалки за въжето. - Изисква се голямо умение и практика, за да използвате игла и вдевать в нея конец за направата на инструмент за плетене на окото. - Окото игли за плетене предназначени за производство и ремонт на риболовни мрежи в рибарска мрежа. - Кабел, от който трябва да получи окото, обгръщащи централната част на игла форма инструменти.Описание на продукта Инструмент за плетене на една совалка Е един от най-добрите варианти за вас.инструмент за плетене на една совалка търсите професионални совалки за поправка на рибарски мрежи?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален инструмент за плетене на една пластмасова мрежа трябва да съответства на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория