• Ново
EXCEART 4шт Машини За рязане на Стиропор Електроинструменти Картонени Инструменти направи си САМ Ръчни инструменти Работа За Рязане на Тел Режещ Инструмент Slicer Работ?

EXCEART 4шт Машини За рязане на Стиропор Електроинструменти Картонени Инструменти направи си САМ Ръчни инструменти Работа

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

пластмаси, електронни компонентиИнструмент за РЯЗАНЕ на тел-фина работа и са от висококачествен материал за продължителна употреба, много практични и издръжливи.Инструмент ЗА РЯЗАНЕ на ГОРЕЩО ТЕЛ - ниско тегло и компактни размери, инструмент за рязане на стиропор лесно да се съхранява и транспортира, много лесен и удобен.Режещи инструменти "Направи си сам"- Прорезна пяна и гъба за направата на модели, този пенорез може да отговори на вашите различни нужди на рязане.Горещ режещ инструмент за бродерия - С помощта на пенорезки "Направи си сам", лесно можете да се режат пяна, изготавливая със собствените си ръце, а също и като перфектния подарък.Инструмент ЗА ГОРЕЩО РЯЗАНЕ - Жично нож има супер нагревателен ефект, който е в състояние да издържат на температури до 200 ℃. пластмаси, електронни компоненти.Инструмент за РЯЗАНЕ на тел-фина работа и са от висококачествен материал за продължителна употреба, много практични и издръжливи.Инструмент ЗА РЯЗАНЕ на ГОРЕЩО ТЕЛ - ниско тегло и компактни размери, инструмент за рязане на стиропор лесно да се съхранява и транспортира, много лесен и удобен.Режещи инструменти "Направи си сам"- Прорезна пяна и гъба за направата на модели, този пенорез може да отговори на вашите различни нужди на рязане.Горещ режещ инструмент за бродерия - С помощта на пенорезки "Направи си сам", лесно можете да се режат пяна, изготавливая със собствените си ръце, а също и като перфектния подарък.ИНСТРУМЕНТ ЗА ГОРЕЩО РЯЗАНЕ - Жично нож има супер нагревателен ефект, който е в състояние да издържат на температури до 200 ℃.Осъществяване списък 4 x нож за пяна 8 x нагревателен проводник Характеристики -Цвят : както е показано Нож за diy -Инструмент за рязане на пяна оборудван с тел от неръждаема стомана с диаметър 0,25 mm, която е здрав и издръжлив нож за пяна. Забележка : Нито един акумулатор не съдържа горещо режещ инструмент за бродерия. -Жично пенорез се отличава с ергономичен дизайн, лек, удобен за използване и переноске електрически пенорез. -Нож за пяна DIY лек и преносим, който е лесен за носене и съхранение, без да заема твърде много място режещ инструмент. -Пенорезку може да се режат навсякъде и посока, която е подходяща и за дъска за табла САМ tool кътър. -Материал : пластмаса, нож за електронни компоненти -Нож за рязане на тел притежава супер нагревающим ефект, който може да се загрява до 200 ℃ електрически нож за пяна дъски плочи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория