• Ново
EXCEART 5 бр. за формата на Свещ Мост Скърпвам Силиконова Глина За производство на Diy Творческа Сапун С Незалепващо Покритие Формата на U-Аксесоари за Декорация на Дома ?

EXCEART 5 бр. за формата на Свещ Мост Скърпвам Силиконова Глина За производство на Diy Творческа Сапун С Незалепващо Покритие

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

СВЕЩНИК - за домашно ползване със собствените си ръцеТова може да бъде многократно и има определен срок на служба.Силиконови форми за сапун-Нашата силиконова форма на гъвкава, я не лесно да се разделят или да се прекъсне, можете лесно да го направите домашна свещ.СИЛИКОНОВА СВЕЩ - Геометрична свещ Когато трябва да ги използвате по определен начин в продължение на известно време, продуктът бързо ще стане.ФОРМА - Силиконова свещ-малък мост с помощта на силиконов материал на добро и фино производство, продукт безопасно и практично.ПАСТА ЗА ЗЪБИ, ДЪВКИ . ??【Как да използвате】 Стъпка 1, изсипете материал за отливка на смола и бавно разбъркайте, изчакайте, докато материалът е напълно не се втвърдяват; Стъпка 2, разкрийте своята поделку, вие ще получите поделку красива форма, с лъскава повърхност; Стъпка 3, след употреба просто измийте и да запазите за следващия път.Осъществяване Списък 5 x Характеристики форми -Размер : Около 13,50 X7,70 X4,40 см / 5,31 X3,03 X1 Ръчно форма за свещи. -Цвят : както е показано на фигура моста на Дъгата -Материал : Силиконова смола, отливающая дъга -за домашно ползване със собствените си ръце.Това може да бъде многократно направено и с дълъг срок на експлоатация форма на ръчно изработени. - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване използването на "бисквитки". - Продуктът може да се представи като добър подарък на вашите приятели, за да те през цялото време се чувстват щастливи. Форми от епоксидна смола. - Изработени от висококачествен силиконов материал, безопасни и трайни за дълго използване на форми за свещи от епоксидна смола. - Креативен дизайн, прави си занятие по-уникални и интересни, това е много практичен за употреба форма за вграждане на сапун.Описание товарасиликоновая свещ-малък мост Ще оттеглят своите умения бродерия на ново ниво.захар плавателни съдове, изработени от висококачествен хранителен силикон, който е трайна и многоразов със силно антиоксидантно ефект.дъга сапун Искате да направите своя собствена свещ?Този продукт ще бъде за вас един добър избор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория