• Ново
SEWACC Детски Ножици, бр, Ученически Ножици за дома, Направи си сам, Компактен Размер за Шиене, Разкриваща се Албум за Изрезки, Пътен с Нож, Канцеларски материали с Дръж?

SEWACC Детски Ножици, бр, Ученически Ножици за дома, Направи си сам, Компактен Размер за Шиене, Разкриваща се Албум за Изрезки,

Rating 
BGN 10.53

Сума
Налично за поръчка

МАЛКИ СГЪВАЕМИ НОЖИЦА-под формата на писалка, с ергономичен дизайн, удобни и практични, не се плъзгатПРОИЗВОДСТВО на МАТЕРИАЛИ за ЕДНОКРАТНА употреба - Използване на материали, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Ножици за занаяти собствените си ръце-Ножица във форма на дръжки, изработени от висококачествени материали, те могат да се ползват в продължение на дълго време.РОТАЦИОНЕН НОЖ - Мини-сгъваеми ножици Изработени от висококачествена неръждаема стомана и пластмаса, сигурно и. РЕТРО - дизайн кошари, много разумен, удобен за ежедневна употреба.Осъществяване Списък на 12 x Ножици Характеристики - В достатъчно количество, което може да отговори на вашите различни нужди за използване на офис ножици. - Подходящ за рязане на хартия, поздравителна рязане, нарязване, конци и т., Ножици за домашния офис. -Цвят : бяло-зелено, синьо-розово гироскутер - изящна изработка и рационална структура, устойчиви на повреди и износване на механичните Ножици за хартия. -Материал : Пластмаса и нож за рязане на хартия от неръждаема стомана-Размер : прибл.79 X0 Ножици под формата на писалка. - Не е лесно поставили, гладък ръб, пластмасова дръжка, удобен нож за отваряне на пликове. - Разработен с помощта на симулация под формата на писалка, той може да бъде подобен на истинска писалка, когато не се отваря, нож за хартия и картон.Информация за стоки, Сгъваеми художествени ножица Ергономичен дизайн на дръжката е много разумен и удобен за ежедневна употреба. сгъваеми ножиците, ножиците са лесни и безопасни за употреба и идеални за самостоятелно приготвяне на scrapbooking, поздравления и други.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория