• Ново
ZGmaxCL 5D Диамантена Живопис Комплекти Направи си сам за възрастни и Начинаещи Кръгла Пълна Тренировка Цвете и Бамбук Пейзаж и Планински Кристал Размер Голям Хол с Ку?

ZGmaxCL 5D Диамантена Живопис Комплекти Направи си сам за възрастни и Начинаещи Кръгла Пълна Тренировка Цвете и Бамбук Пейзаж

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【ГОЛЯМ размер】 5 D едрогабаритна диамантена картината е по-добре да украсят вашия дом 5 D Едрогабаритна диамантена картина, достатъчно голяма, за да покаже детайлите на изображението.Комплект за диамант живопис позволява лесно да се реализира в класически произведения на изкуството. 【Висококачествени диаманти】 Кръгли мъниста за рисуване с диаманти покриват цялата картина с диаманти и придават на въртене на полето повече блясък, новото поколение на магически кръгли диаманти, иновация с 26 лица. 【Радостта от живота】 Това ще се подобри до нивото на учебното сътрудничество на родители и деца, когато се завърши тази алмазную картина с детето си.Направи си сам алмазную рисувани със семейството или приятели, може да намали стреса, като коледен подарък, сватбен подарък, подарък за рожден ден, подарък за някой важен ден.Картина с диаманти може да се окачи в спалнята, трапезарията, кухнята, офиса, дома, офиса, хотела, бара и на много други места. 【HD Платно】 Платно, без гънки, платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност има гладка текстура, може да се възстанови бързо след съсирването. 5 D diamond art комплекти - това платно, без гънки, нетоксичен, вкус. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】не е нужно да се притеснявате за липса на диаманти.Към всеки набор diamond art приложен на повече от диамант тренировки, отколкото трябва.ние ще ви възстановим парите или ще изпрати нова стока.Ние предлагаме безплатна услуга за повторно изпращане на диаманти. 【ГОЛЯМ размер】 5 D едрогабаритна диамантена картината е по-добре да украсят вашия дом. 5 D Едрогабаритна диамантена картина, достатъчно голяма, за да покаже детайлите на изображението.Комплект за диамант живопис позволява лесно да се реализира в класически произведения на изкуството. 【Висококачествени диаманти】 Кръгли мъниста за рисуване с диаманти покриват цялата картина с диаманти и придават на въртене на полето повече блясък, новото поколение на магически кръгли диаманти, иновация с 26 лица. 【Радостта от живота】 Това ще се подобри до нивото на учебното сътрудничество на родители и деца, когато се завърши тази алмазную картина с детето си.Направи си сам алмазную рисувани със семейството или приятели, може да намали стреса, като коледен подарък, сватбен подарък, подарък за рожден ден, подарък за някой важен ден.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория