• Ново
Лист Саксията на по-голям размер, Кръгли Филийки конфети от полимерна глина с Листа на саксията, Посыпка от фалшив марихуана, джокад от листа на конопа (опаковка: 250 ?

Лист Саксията на по-голям размер, Кръгли Филийки конфети от полимерна глина с Листа на саксията, Посыпка от фалшив марихуана,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Лист саксията на по-голям размер, Кръгли филийки конфети от полимерна глина "Листата на саксията", Посыпка от фалшив марихуана, джокад от листа на конопа (опаковка : 250 грама)Тази посыпка от листата на гърне от полимерна глина вкусна и изглежда като истинска посыпка!Те превъзходно се съчетават със слуз и могат да придават пикантност на вашите творениям от сметана decoden.Можете да ги използвате в своите проекти от полимерна глина, тъй като те могат отново се пече.Те са около 10 мм в диаметър.Пакет по-малък, с размер 2 на 2 инча, и вие ще получите повече от 15 г. Пакет с размери 2 на 3 инча по-голям, и вие ще получите около 30 г. Всеки контейнер / пакет ще се различават малко от теглото поради дебелината на парчетата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория