• Ново
Бутон с Черепа, Единична Спойка с Призрачно Черепа 25x16 мм, на Процеса на Галванични покрития за кожени Изделия (Бронз)

Бутон с Черепа, Единична Спойка с Призрачно Черепа 25x16 мм, на Процеса на Галванични покрития за кожени Изделия (Бронз)

Rating 
BGN 25.95

Сума
Налично за поръчка

Стил пънк : Призрачная спойка с черепа - това е аксесоар с нитове под формата на черепа в стил пънк, който може напълно да изразят своята индивидуалностЦинк сплав : Нитове под формата на черепа, изработени от сплав с, който лесно ръжда и ерозира, така че можете да го използвате с доверие.Процесът на галванични покрития : Външен вид нитове с призрачно черепа е покрит с покритие покритие, което има красив и стилен външен вид.Забавление със собствените си ръце : рана с метални нитове под формата на черепа може да ви донесе удоволствие от diy, идеален за работи от кожа със собствените си ръце и работа от кожа по поръчка.Сфера на приложение : Копчета в стил пънк отлични за произведения на изкуството, кожени изделия и обувки, колани, чанти, сака и т. Стил пънк : Призрачная спойка с черепа - това е аксесоар с нитове под формата на черепа в стил пънк, който може напълно да изразят своята индивидуалност.Цинк сплав : Нитове под формата на черепа, изработени от сплав с, който лесно ръжда и ерозира, така че можете да го използвате с доверие.Процесът на галванични покрития : Външен вид нитове с призрачно черепа е покрит с покритие покритие, което има красив и стилен външен вид.Забавление със собствените си ръце : рана с метални нитове под формата на черепа може да ви донесе удоволствие от diy, идеален за работи от кожа със собствените си ръце и работа от кожа по поръчка.Сфера на приложение : Копчета в стил пънк отлични за произведения на изкуството, кожени изделия и обувки, колани, чанти, сака и т. Характеристика : 1. Стил пънк : Призрачная спойка с черепа - това е аксесоар с нитове под формата на черепа в стил пънк, който може напълно да изрази вашата индивидуальность2. Цинк сплав : Нитове под формата на черепа, изработени от сплав с, който лесно ръжда и ерозира, можете да го използвате с увереност 3. Процесът на галванични покрития : Външен вид нитове с призрачно черепа е покрит с покритие покритие, което има красив и стилен стилй4. Забавление със собствените си ръце : рана с метални нитове под формата на черепа може да ви донесе удоволствие от diy, идеален за работи от кожа със собствените си ръце и работа с кожата на заказ5. Сфера на приложение : Копчета в стил пънк отлични за произведения на изкуството, кожени изделия и обувки, колани, чанти, сака и т.

Всичко за продукта

Item Type:
 Skull Rivets
Material:
Zinc Alloy
Single Skull:
Approx. 25 x 16mm / 1.0 x 0.6in
Quantity:
50 Sets 1 Pack (with Matching Screws)
Package List:
50 x Skull Rivets:
50 x Fixing Screws:

Подобни продукти в категория