• Ново
YOLAKIS Восъчен печат, печат, Кръгла Празна печат, Печат 1 Инч Ретро Восъчен Печат на Производител за Сватбени Покани Тематични Пликове за Покани за парти (Розово Злато)

YOLAKIS Восъчен печат, печат, Кръгла Празна печат, Печат 1 Инч Ретро Восъчен Печат на Производител за Сватбени Покани Тематични

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[РАЗМЕР] Диаметър на месингова глава на нашето восъчни печата от розово злато е 1 инчЗа печат можете да използвате восък или лепилен восък с добавка на сухи цветя, листа, пера, пайети или всичко, което ви харесва. [Уникален] В нашата матрица с восъчен печат се използва уникална дръжка от гранули дърво с подвижна глава от месинг в ретро стил.Лесно да се промени на друг шаблон и инсталирате. [ПОДАРЪК] Подпечатан с печат от розово злато - прекрасен подарък за вас и вашия приятел, за да работи. [ОПАКОВЪЧЕН лист] Запечатывающий печат, състоящ се от 1 бр. * Восковую печат.Печат изработен от 100% масивен месинг с добавянето на цвят розово злато и подвижни дървени дръжки. [ШИРОКОТО прилагане на] Нашия празен подпечатани с восъчен печат широко се използва за опаковане на подаръци, опаковане на вино, запечатване на опаковки, предмети на изкуството от висок клас, подаръци, ръчно изработени покани, украси пликове, колети и т. [РАЗМЕР] Диаметър на месингова глава на нашето восъчни печата от розово злато е 1 инч.За печат можете да използвате восък или лепилен восък с добавка на сухи цветя, листа, пера, пайети или всичко, което ви харесва. [Уникален] В нашата матрица с восъчен печат се използва уникална дръжка от гранули дърво с подвижна глава от месинг в ретро стил.Лесно да се промени на друг шаблон и инсталирате. [ПОДАРЪК] Подпечатан с печат от розово злато - прекрасен подарък за вас и вашия приятел, за да работи. [ОПАКОВЪЧЕН лист] Запечатывающий печат, състоящ се от 1 бр. * Восковую печат.Печат изработен от 100% масивен месинг с добавянето на цвят розово злато и подвижни дървени дръжки. [ШИРОКОТО прилагане на] Нашия празен подпечатани с восъчен печат широко се използва за опаковане на подаръци, опаковане на вино, запечатване на опаковки, предмети на изкуството от висок клас, подаръци, ръчно изработени покани, украси пликове, колети и т. Характеристики на продукта : . Нов проект на печата с восъчен печат "Направи си сам", вие може да се прояви творчески подход и да играят с празна печат без гравиране!.Можете да вдавить засушенный цвете, метална фолио, дори и пайети на восък или прозрачно лепило-восък, за да създадете свой собствен и уникален дизайн като сладък подарък.Нашата восъчен печат е широко използвана за украса на подарък опаковки, покани картички за Коледа, за Свети Валентин " и в някои специални дни, покани, писма, картички, бирок, пликове, пощенски адреси, коледа подарък опаковки, запечатване на писма, опаковки за вино, занаяти собствените си ръце и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория