• Ново
Ecojoy Инструменти за Шиене на Кожа, Дърворезба, Работно Място, Комплект за Бродерия, Аксесоари за кожата Направи си сам, за Начинаещи, от 11 бр., Кожени Изделия-Набор от ?

Ecojoy Инструменти за Шиене на Кожа, Дърворезба, Работно Място, Комплект за Бродерия, Аксесоари за кожата Направи си сам,

Rating 
BGN 20.70

Сума
Налично за поръчка

-Комплекти за вземане на кожата - това е перфектния ремонт комплект за килими, тапицерии на мебели, палта, палатки -Игли с големи уши, са изработени от неръждаема стомана, достатъчно здрава за да работи с кожата. -Кожена punch : е изработен от стомана, има удобен захват. -Набор от игли за шиене на кожа в различни размери включва игла с триъгълен връх, на върха на иглата, извита игла. - Циклене прът за кромкошлифовальной лента : Прекарайте канавкой шлайфане прът в кожата си назад и напред, за да направят космическия кожата по-светла. -Комплекти за вземане на кожата - това е перфектния ремонт комплект за килими, тапицерии на мебели, палта, палатки. -Игли с големи уши, са изработени от неръждаема стомана, достатъчно здрава за да работи с кожата. -Кожена punch : е изработен от стомана, има удобен захват. -Набор от игли за шиене на кожа в различни размери включва игла с триъгълен връх, на върха на иглата, извита игла. - Циклене прът за кромкошлифовальной лента : Прекарайте канавкой шлайфане прът в кожата си назад и напред, за да направят космическия кожата по-светла.Описание Набор от кожени инструменти "Направи си сам" е изработен от стомана и дърво и се отличава с издръжливост.Инструменти за шиене на кожата могат да се погрижат за различните нужди на различните майстори за производство на кожата.Комплект за ремонт на килими, платно, тапицерия на мебели, палта, палатки, матраци, роботи и кожа, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали.Характеристики -Цвят : както е показано на фигурата. -Материал : Стомана и дърво. -Размер : Опаковка : 24x18x4 см / 9,4x71,6 инча. -Този набор от кожени инструменти се предлага с различни игли, включително затупленные и остри игли с различна дължина -Инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти включват 11 бр. за любителите на фабрика за щавене на кожи занаяти или начинаещи -1 набор от перфораторов за перфорация, 1 комплект кожени строгальных машини, 1 кръг карета перална radi за фабрика за щавене на кожи занаяти -С помощта на кожени инструменти, можете да направите няколко занаяти собствените си ръце, или за шиене -Набор от кожени инструменти се предлага в различни размери и форми, комплект игли включва 1 * инструменти за шиене на кожа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория