• Ново
Wehous 2 бр. Гофрети Силиконови Форми за Свещи, под Формата на Сапун под формата на хляб с Вафли, Силиконова Форма за украса на Десерти от Шоколадови Бонбони, под Формат?

Wehous 2 бр. Гофрети Силиконови Форми за Свещи, под Формата на Сапун под формата на хляб с Вафли, Силиконова Форма за украса

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Силиконова форма за сапун със сладък свещ】 Силиконовата форма във формата на вафли може да се използва за производство на чаровната свещи във формата на вафли, сапун, смола, глина или други занаятиТе могат да бъдат използвани за направата на много занаяти или печене, което ще допринесе за по-голямо разнообразие във вашия проект. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, има висока гъвкавост и лесно се разкъсва.Има гладка вътрешна повърхност и ясна структура, може да се окаже ясна форма.Здрав и многократна употреба, ще ви дълго време. 【НАСЛАДЕТЕ се на СВОИТЕ поделками】 Лекотата на използване и демонтирането, завийте форма, и проект лесно ще излезе.Просто дайте воля на въображението си и създайте всичко, което искате, за да създадете своите уникални занаяти или печене на ястия. 【Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ】 на Нашите форми може да се използва не само за производство на свещи, сапуни / бомбочек за вана / блокчета за лосион, но и за производството на изделия от смола / бетон / глина и други атрактивни занаяти или шоколад / лед / бисквити / декор на торта и други десерти.Уникален дизайн определено ще даде жар на вашия проект. 【УСЛУГИ】 Ние знаем, колко е важно за вас качеството.Ако срещнете някакви проблеми с нашия продукт, вие винаги можете да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви предложи задоволително решение. 【Силиконова форма за сапун със сладък свещ】 Силиконовата форма във формата на вафли може да се използва за производство на чаровната свещи във формата на вафли, сапун, смола, глина или други занаяти.Те могат да бъдат използвани за направата на много занаяти или печене, което ще допринесе за по-голямо разнообразие във вашия проект. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от висококачествен силиконов материал, има висока гъвкавост и лесно се разкъсва.Има гладка вътрешна повърхност и ясна структура, може да се окаже ясна форма.Здрав и многократна употреба, ще ви дълго време. 【НАСЛАДЕТЕ се на СВОИТЕ поделками】 Лекотата на използване и демонтирането, завийте форма, и проект лесно ще излезе.Просто дайте воля на въображението си и създайте всичко, което искате, за да създадете своите уникални занаяти или печене на ястия. 【Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ】 на Нашите форми може да се използва не само за производство на свещи, сапуни / бомбочек за вана / блокчета за лосион, но и за производството на изделия от смола / бетон / глина и други атрактивни занаяти или шоколад / лед / бисквити / декор на торта и други десерти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория