• Ново
JDYYICZ здрави и Трайни мини топки от стиропор, топки за украса от стиропор, цветни топки от стиропор, мъниста за скулптура със собствените си ръце и творчество (опаков?

JDYYICZ здрави и Трайни мини топки от стиропор, топки за украса от стиропор, цветни топки от стиропор, мъниста за скулптура

Rating 
BGN 3.03

Сума
Налично за поръчка

Подходящ за различни видове ръчно изработени, за пълнене на луксозни кутии за производство на куклено играчки за украса на възглавнициМоля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.Полистирен топки леки, която плува, те са трудно да се смаже.Идеален за декорация на дома и околната среда. Размер : около 2,5-3,5 мм; Материал : стиропор; Цвят и брой : 12000 бр. топки от всеки цвят, само 36000 бр. в опаковка 3 цветове (розово, синьо, лилаво).Тези напълно пяна топки от полиуретанова пяна с гладка повърхност имат малко тегло, са устойчиви и трайни.Можете да го използвате за направата на пенопластовой слуз, цвете за декорация, набивки за вашата възглавници, играчки кукли и т., Подходящи за различни видове ръчно изработени, за пълнене на луксозни кутии за производство на куклено играчки, за довършителни работи на възглавници.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.Полистирен топки леки, която плува, те са трудно да се смаже.Идеален за декорация на дома и околната среда. Размер : около 2,5-3,5 мм; Материал : стиропор; Цвят и брой : 12000 бр. топки от всеки цвят, само 36000 бр. в опаковка 3 цветове (розово, синьо, лилаво).Тези напълно пяна топки от полиуретанова пяна с гладка повърхност имат малко тегло, са устойчиви и трайни.Можете да го използвате за направата на пенопластовой слуз, цветя украси, глазури за вашата възглавници, играчки кукли и т. здрави и Трайни топки от мини-стиропор, топки за украса от стиропор, цветни топки от стиропор, мъниста за скулптура със собствените си ръце, отлично качество и креативност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория