• Ново
Кожени Има Нитове, Екологично Чиста Галванична Обработка, Винт за Подвързване на книги, Заоблен Дизайн за кожата само за Фотоалбум (Червен Бронз)

Кожени Има Нитове, Екологично Чиста Галванична Обработка, Винт за Подвързване на книги, Заоблен Дизайн за кожата само за Фотоалбум

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Отлично качество на изработка : Месинг извити пирони за гроссбуха, отлично качество на изработката, красиви и здрави, подходящи за външно и за домашна употребаГалванична обработка : Винтове Chicago са с галванично покритие, което лесно да избледняват и да се боядиса, затова на външен вид изделия ярък и като чисто нова. Равномерно покритие : никелевое покритие равномерно и плътно, а покритие с по-висока твърдост може да се подложи на термична обработка за повишаване на неговата твърдост.Красив външен вид : с Нитове гланц и меки, твърди и дебели, външен вид без масло и красиви, малки и преносими.Месинг материал : Набор от кожени копчета е изработен от латунного материал, външен вид гланц, без чеп, изящна изработка, здрав и издръжлив.Отлично качество на изработка : Месинг извити пирони за гроссбуха, отлично качество на изработката, красиви и здрави, подходящи за външно и за домашна употреба.Галванична обработка : Винтове Chicago са с галванично покритие, което лесно да избледняват и да се боядиса, затова на външен вид изделия ярък и като чисто нова. Равномерно покритие : никелевое покритие равномерно и плътно, а покритие с по-висока твърдост може да се подложи на термична обработка за повишаване на неговата твърдост.Красив външен вид : с Нитове гланц и меки, твърди и дебели, външен вид без масло и красиви, малки и преносими.Месинг материал : Набор от кожени копчета е изработен от латунного материал, външен вид гланц, без чеп, изящна изработка, здрав и издръжлив. Равномерно покритие : Никелевое покритие равномерно и плътно, а покритие с по-висока твърдост може да се подложи на термична обработка за повишаване на неговата твърдост. Галванична обработка : Външен вид винтове Chicago е покрит с покритие покритие, което лесно да избледняват и да се боядиса, така че външния вид на продукта-ярка и е като нов. Отлично качество на изработка : Месингови гвоздеи за гроссбуха, отлично качество на изработката, красиви и здрави, подходящи за външно и за домашна употреба. Материал месинг : Набор от кожени копчета е изработен от латунного материал, външен вид лъскава и без чеп, изящна изработка производство на здрав и издръжлив. Красив външен вид : с нитове гланц и меки, твърди и дебели, външен вид без масло и красиви, малки и преносими.

Всичко за продукта

Item Type:
Book Binding Screw
Material:
Brass
Package List:
200 xBook Binding Screw(Sets):

Подобни продукти в категория