• Ново
Восъчни Пръчки За Запечатване, Wasole 12шт Бор Зелен Лепилен Пистолет Восъчни Пръчки За Запечатване Мъниста Rode за Восъчен печат, Сватбени Покани, Пликове за Писма (Бор ?

Восъчни Пръчки За Запечатване, Wasole 12шт Бор Зелен Лепилен Пистолет Восъчни Пръчки За Запечатване Мъниста Rode за Восъчен

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

[Висококачествени материали] Пръчици за восъчните печати са изработени от висококачествен гъвкав восък, който не съдържа дим, вкус и нетоксиченА восъчни пръчки за запечатване няма да пренебрегнете космически и не раскрошатся в пощата.Те също така лесно се разтопи и бързо да изсъхне, им е много лесно да се вид. [Пакетът включва в себе си] Набор от восъчни пръчици за запечатване лепкав пистолет, включва 12 парчета от восъчни пръчици за запечатване.От всяка пръчка може да се направи повече от 12-15 уплътнения. [Подходящ размер за по-лесно нанасяне] Диаметър на нашите щеки за сургуча е 0,43 инча / 11 мм. А дължината е 5,31 инча /135 мм. Подходящ размер позволява лесно да го използвате заедно с низкотемпературным голям стандарт лепило за пистолет, с диаметър 0,44 инча.Това е по-ефективен метод за стопяване на десетки уплътнения без пламък. [Широко приложение] Восъчни пръчки са идеални за изработката на сватбени покани, украса на пликове, пощенски картички, запечатване на вино, луксозни опаковки, опаковки за козметика и проекти "Направи си сам".Пръчици за восъчни печати - идеалният избор за производство на восъчни печати на сватба, Коледа, рожден ден, празник, св. Валентин, или за всякакви празнични мероприятия. [Характеристики и гаранция за качество] Благодарение на гладка повърхност на восъчни пръчици за запечатване лепкав пистолет лесно и ефикасно се топят.И тяхното не е лесно разграждат под действието на външна сила.Ние ще ви възстановим пълно възстановяване на сумата или замени с нов продукт, ако срещнете някакви проблеми с качеството. [Висококачествени материали] Пръчици за восъчните печати са изработени от висококачествен гъвкав восък, който не съдържа дим, вкус и нетоксичен.А восъчни пръчки за запечатване няма да пренебрегнете космически и не раскрошатся в пощата.Те също така лесно се разтопи и бързо да изсъхне, им е много лесно да се вид. [Пакетът включва в себе си] Набор от восъчни пръчици за запечатване лепкав пистолет, включва 12 парчета от восъчни пръчици за запечатване.От всяка пръчка може да се направи повече от 12-15 уплътнения. [Подходящ размер за по-лесно нанасяне] Диаметър на нашите щеки за сургуча е 0,43 инча / 11 мм. А дължината е 5,31 инча /135 мм. Подходящ размер позволява лесно да го използвате заедно с низкотемпературным голям стандарт лепило за пистолет, с диаметър 0,44 инча.Това е по-ефективен метод за стопяване на десетки уплътнения без пламък. [Широко приложение] Восъчни пръчки са идеални за изработката на сватбени покани, украса на пликове, пощенски картички, запечатване на вино, луксозни опаковки, опаковки за козметика и проекти "Направи си сам".Пръчици за восъчни печати - идеалният избор за производство на восъчни печати на сватба, Коледа, рожден ден, празник, св. Валентин, или за всякакви празнични мероприятия. [Характеристики и гаранция за качество] Благодарение на гладка повърхност на восъчни пръчици за запечатване лепкав пистолет лесно и ефикасно се топят.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория