• Ново
molshine Комплект от 8 (16,4 метра в ролка) лепенка Галакси Васи на Хелоуин, Лепкава Хартиена Лента за водене на Дневник за, Декорация, направи си сам, опаковъчна хартия, Ал?

molshine Комплект от 8 (16,4 метра в ролка) лепенка Галакси Васи на Хелоуин, Лепкава Хартиена Лента за водене на Дневник за,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Опаковъчен лист : 8 ролки, ленти за васи - Широчина : 15 мм (0,6 инча) х Дължина : 5 м (5,5 метра, 16,4 фута) / ролка.Хартия Molshine Washi с богато разнообразие от форми, модели и цветове е един от любимците на феновете на занаяти.Тя е лека, водоустойчива, лигав и лесно да се отстранява, без остатъци от лепило, което позволява въплъщават творчески идеи в живота.Може да се използва за декорация на всичко, което ви харесва, за да добавите комфортен настроение в живота си, лесно, как да се промени дрехите си. 100% доволни от обслужване-при каквито и да е проблеми с качеството или недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или безплатна подмяна, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Логото се състои от "MOL" и "SHINE". "МОЛЕЦ" - това е основната единица за измерване на количеството вещество, което означава, точност и професионализъм. "SHINE" означава съсредоточаване и страст.Продукти Molshine са уникални и ви дават усещане за бъдещето, визуално интригующего.Това е следване на модните тенденции и вливане на нови сили в моден бизнес.Molshine - компания, специализирана в R. Насладете се на материал, който може да записва времето и паметта.Създавайте продукти, които могат да съхраняват нашите чувства и спомени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория