• Ново
Кожа Завързана Нож Стил на Заснемане Дизайн Остри Ножове Кожевенный Ръчна Машина Инструмент За Рязане Кожена Лента Ивица и Каишка От естествена Кожа Ръчно Режещи ?

Кожа Завързана Нож Стил на Заснемане Дизайн Остри Ножове Кожевенный Ръчна Машина Инструмент За Рязане Кожена Лента Ивица и Каишка

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Дизайн в стила на ръкохватката : Дизайн в стил дръжка, лесен за използване, ще ви помогне лесно и удобно да пререже кожатаВисококачествени материали : Изработен от висококачествен алуминий и стомана, този нож за рязане на кожата здрав и издръжлив с дълъг срок на служба.Остър нож : Остър нож може да се промени ако е необходимо, му острота ще ви помогне лесно да пререже кожата.Лесен монтаж-демонтаж : Всички части са лесни за монтиране и се занимава, както и апликации обозначени в инчове, което улеснява нарязаните ленти с ширина 4 сантиметра.Идеален инструмент : Благодарение на фината работа, това е идеалният инструмент както за професионалисти фабрика за щавене на кожи дела, така и за любители.Дизайн в стила на ръкохватката : Дизайн в стил дръжка, лесен за използване, ще ви помогне лесно и удобно да пререже кожата.Висококачествени материали : Изработен от висококачествен алуминий и стомана, този нож за рязане на кожата здрав и издръжлив с дълъг срок на служба.Остър нож : Остър нож може да се промени ако е необходимо, му острота ще ви помогне лесно да пререже кожата.Лесен монтаж-демонтаж : Всички части са лесни за монтиране и се занимава, както и апликации обозначени в инчове, което улеснява нарязаните ленти с ширина 4 сантиметра.Идеален инструмент : Благодарение на фината работа, това е идеалният инструмент както за професионалисти фабрика за щавене на кожи дела, така и за любители.Параметри : Тип на продукта : Нож за кожа шнуркаматериал изделия : Алуминий, стомана Характеристики : 1 Комплектиспользование изделия : в дома Обхват : Повечето сценарии съдържание на Пакета : 1 х Алуминиева дръжка 2 х Лезвие1 х Втулка за ручки1 х Разделительный калибър Забележка : 1. При ръчно измерване на грешка е 1-2 инча (около 2,5-5,1 см), моля, разберете. Поради разлика между различните монитори действителният цвят може да се различават малко от изображението. След като нож затегнати, средната скала все още ще бъде леко поклащане и с усилие, което не се отразява на ефекта на намаляване на кожени ленти.

Всичко за продукта

Item Type:
Leather Lace Cutter
Product Material:
Aluminum, Steel
Specifications:
1 Set
Product Use:
Household
Scope of Application:
Most Scenarios
Package List:
1 x Aluminum Handle 2 x Blade1 x Handle Spacer1 x Divider Caliper
Note:
1. There is an error of 1 to 2 inches (about 2.5 to 5.1 cm) in manual measurement, please understand.2. Due to the difference between different monitors, the actual color may be slightly different from the picture.3. After the cutter is tightened, the middle scale will still swing slightly with force, which does not affect the effect of cutting leather strips.

Подобни продукти в категория