• Ново
Yardwe Материал от ратан Вечерни САМ Пластмасови Ротанги Цвете Кошница САМ Пластмасов Ратан Комплект за ремонт на Плоски Плетени мебели от Ратан Пластмасов Ратан за ?

Yardwe Материал от ратан Вечерни САМ Пластмасови Ротанги Цвете Кошница САМ Пластмасов Ратан Комплект за ремонт на Плоски

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Пластмасов ратан за подложка : Цветът е естествен, който не е лесно да избледняват, за да можете да отрежете му в съответствие с вашите изискванияПластмасов ратан diy : Изработен е от надежден найлонов плик, материал, е трайна и практичен за употреба.Обикновен външен вид, но практичен за употреба.Пластмасова лента от ратан : Нашият пластмасов ратан - всичко си занаяти.Било то ремонт на стари калъфи за седалки, столове или дверц шкафове.Мебели за дома лента от ратан : Отличен рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават луксозен, атрактивен и стилен вид.Лек, удобен в переноске.Материал маса от ратан : Найлонова ратан прост дизайн, но практични за използване, което ще ви осигури по-добър опит в използването.Списък на пакетите 1 x Характеристики от PE ратан - Размер : 15000,00 X0,80 X0,12 см / 5895,00 X0,31 X0 мебели за дома лента от ратан. -Материал : найлонова тръстика материал за изпражненията - Цвят : шоколад мултифункционална пластмасова палма - Можете да го използвате за ремонт столове, шкафове или за плетене на своите ръце, например за съхранение на багаж, врати, шкафове, чекмеджета, седалки и екрани, декорирующих проекти, за да проверите за столове от ратан. - Можете да направите със собствените си ръце приспособления или занятие, като кошници за цветя, кошници за хранене, бар столове, стелажи, спални постелки и т., Пластмасов ратан за производство на занаяти. - Пластмасова ратан с проста външност не само ще красят дома си, но и да развиете вашите практически умения за производство на столове от пластмаса, ратан. -Цвят натурален, който лесно выцвести, можете да го нарежете, в съответствие с вашите изисквания от ратан за занаяти. - Отлична работа, обмислена до всеки детайл, за да му придават луксозен, атрактивен и стилен външен вид.Лек, удобен в переноске найлонова ратан.Описание на продукта Пластмасов ратан подарък искате ремонт на вашия стол?Искате да направите своя мебели по-ретро стил?Ако е така, тогава можете да опитате нашите продукти. материал за плетене от ратан Можете да използвате пластмасова ратан за реставрация на старите си мебели, не само за украса на вашия дом, но и за развитие на уникални хоби и получаване на удоволствие от занаяти собствените си ръце.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория