• Ново
Морска звезда Плажната Завеса За Душ тип Тропически Океан Морска Мивка Морски Живот Хавай Крайбрежни Пейзажи Годишният Начало Декор За Баня, душ Завеса От Полиэст?

Морска звезда Плажната Завеса За Душ тип Тропически Океан Морска Мивка Морски Живот Хавай Крайбрежни Пейзажи Годишният Начало

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 Тази завеса за душ пълен с жизненост, по-добре ще подобри атмосферата и ще даде на вашата стая, с нов облик.Тази завеса за душ ще се хареса на всички, тя е подходяща за всякакви сцени. Материал : Тъкан от полиестерни влакна здрава и сирене.Той може да задържа капки вода по повърхността и бързо да изсъхне.това може ефективно да се предотврати пръскане на вода по време на вземане на душ. Размер : 70w X70h инча (180 см X 180 см), с куки, бърз монтаж и лесно се отстранява. Многофункционален : той може да се комбинира с декорации, баня и осигурява по-голяма поверителност.Той е подходящ за използване в душ кабини и вани с различни размери, в различни семейства, хотели, апартаменти и общи стаи. Инструкции за грижа : Да се измие в студена вода или да се мотае да изсъхне.Не отбеливайте и не сушете.Тази завеса за душ, които придават на банята, нов вид.Благодарение на добър тъканите завеса за душ, висящи отгоре-надолу с пълно чувство на завесите и по-голяма изисканост.Тази завеса за душ едновременно стильна и практичен и е идеален избор за подобряване на декора на банята и създаване на собствен пространство.Лесно подвешивается, може да се използва с прави или извити душ пръчки, а също така е подходящ за S-образни куки, душ пръстени и други куки за баня.Идеален за вас и вашето семейство.Забележка : поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 1-2 виж Цифрово изображение, което ние показваме, може да има най-точния цвят, но поради разлика монитори PC действителния цвят завеса за душ може да се различават малко от изображението. списък : 1 * душ завеса за душ и куки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория