• Ново
Тоалетни Четки и Притежателите на Набор от Тоалетни Четки и Притежателите Набор от Тоалетни за Зъби с дръжка от Неръждаема Стомана, Набор от Тоалетни четки за Тоал?

Тоалетни Четки и Притежателите на Набор от Тоалетни Четки и Притежателите Набор от Тоалетни за Зъби с дръжка от Неръждаема

Rating 
BGN 28.90

Сума
Налично за поръчка

* Главата на четката може да бъде заменен по всяко време, при износени главата на четката не трябва да изхвърля целия комплект, просто сменяйте главата * Сгъсти материал от неръждаема стомана, оцветени на повърхността, изработени пясъкоструйни обработка в резервоар за съхранение, никога не ръждясва. * Предимство капак е, че тя може да се затвори за барел, и красива, и може да попречи на отделянето на специфична миризма. * Сгъсти материал от неръждаема стомана, той заварени, след полиране изглежда като едно парче корпус, шевове не се вижда. * Елегантен форма на кръста, пълен с творчество, нова и уникална форма. * Главата на четката може да бъде заменен по всяко време, при износени главата на четката не трябва да изхвърля целия комплект, просто сменяйте главата. * Сгъсти материал от неръждаема стомана, оцветени на повърхността, изработени пясъкоструйни обработка в резервоар за съхранение, никога не ръждясва. * Предимство капак е, че тя може да се затвори за барел, и красива, и може да попречи на отделянето на специфична миризма. * Сгъсти материал от неръждаема стомана, той заварени, след полиране изглежда като едно парче корпус, шевове не се вижда. * Елегантен форма на кръста, пълен с творчество, нова и уникална форма.Наименование на продукта : Четки и поставки за тоалетна * Материал : полипропилен пластмаса и неръждаема стомана * Размер : Моля, вижте подробни снимки * 1 х четка за тоалетна * 1 х основата * Обикновено ние изпращаме стоки много бързо, а времето за транспорт е 15-20 дни. * По време на снимане на действителния цвят на изображението може да се различават леко от цвета на изделия от осветление, камери, ъгъл на наклона и т., Можете да се обърнете към натюрморту, цвят зависи от самия обект.* Най-добрата услуга : Ако имате някакви предложения, моля, свържете се с нас, надеждна и лесна за обслужване на клиенти отговори в рамките на 24 часа, удовлетвореност на клиентите-нашата крайна цел.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория