• Ново
Електрически Отжимной Чистач, Водоустойчив Електрическа Четка За почистване с 4 Дюзи, Мощен Чистач, Електрически Скрубер за Душата, от Скрубер за Почистване на Кух?

Електрически Отжимной Чистач, Водоустойчив Електрическа Четка За почистване с 4 Дюзи, Мощен Чистач, Електрически Скрубер

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

✔️【Идеален помощник за дома】 Преносими електрически чистач може да се активира с едно натискане на бутон и да извършват почистване с въртене на 360 градуса Електрически чистач може да генерира мощно усилие, за да изчистите всички места в дома си, а също и почистване на всички видове сравнително трудноочищаемых ъгли. ✔️【Идеалната конфигурация】 Електрическа чистящая четка-скрубер е универсален ротационен скрубер с 4 сменяеми почистващ на главата.Оборудван с литиево-йонна батерия с капацитет 1500 mah, зареждане с USB-интерфейс, може да работи до 3 часа с едно зареждане и може да се почистват в продължение на дълго време, без прекъсване. ✔️ 【Премиум дизайн】 Електрически скрубер за почистване на баня е изработен от висококачествена ABS-материал с водонепроницаемостью IPX6, водоустойчив и траен, както и лесно преносим.Четка за почистване на душата се предлага с набор от лепило куки, които можете да окачите на стената за изсушаване на въздуха и съхранение след употреба, спестявайки място за съхранение. ✔️【Широко приложение】Четка за почистване на кухня може да се използва за почистване от мазнини, печки, тенджери и т. в кухнята, кухненски стените, а също и за почистване на жилищни помещения, бани, подови настилки, плочки и различни мебели.Разбира се, трябва да се използва съответната глава на четка за зъби. ✔️【Качествено обслужване】 поради разлика в отразяването на цвят от снимките може да се различават малко от реалния обект.Ако не сте доволни електрическа четка за почистване, можете веднага да се свържете с нас и ние ще ви отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория