• Ново
Метални Куки за Завеса за Душ, Комплект от 12 Халки За Завеса за Душ, Защитени от Ръжда, S-Образни Куки-Закачалки за Завеси за Душ за Баня, Кухненски Прибори, Дрехи, Кър?

Метални Куки за Завеса за Душ, Комплект от 12 Халки За Завеса за Душ, Защитени от Ръжда, S-Образни Куки-Закачалки за Завеси

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Ние много се гордеем с нашата способност да зарадваме нашите клиенти с нови дизайнами и стилове продуктиНашата надежден екип за поддръжка на клиенти е готов да отговори на всички ваши въпроси относно покупка или на предлаганите от нас продукти. ✅【Метални куки за завеса за душ ПРЕМИУМ-клас】 : В куката се използва метална тел с дебелина 5.0 mm, която е достатъчно да е здрав за определяне на завесата за душ и други тежки предмети и може да издържа максимално тегло 50 кг. ✅【АНТИКОРОЗИОННА халки за завеса за душ от неръждаема стомана 】 : Метален дизайн, устойчив на ръжда, изработена от висококачествена сплав с, повърхността е покрита с черен декоративно покритие.Кажете сбогом на скъпите пръстени, и те никога не заржавеют. ✅【Класически черен и добър дизайн】 : Покриване на черни куки за душ, подходящ за повечето цветове и стилове пръчки за пердета за душата.Душ халки за завеси имат уникалната S-образна форма, която намалява триенето и почивка, а също така лесно и плавно се плъзгат по шторам всеки диаметър.Топка-куката е проектиран, за да остане на удилище и не падат. ✅【Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ 】 : кукички за завеси за душ, предназначени не само за завеси за душ, но и за окачване на кърпи, тенджери и тигани, кафе чаши, дрехи, растения в банята, кухнята, спалнята, офиса и градината и т. Чудесен продукт на цена!. ✅【 Бърз монтаж, лесно се плъзга 】 : проденьте завършва куки за завеса на съществуващите дупки в живота на завесите и виси на прът, да правите прът не трябва.Дизайн на S-образна форма, която намалява триенето и пропастта, лесно и гладко се плъзга по повърхността на произволен диаметър. ✅【Метални куки за завеса за душ ПРЕМИУМ-клас】 : В куката се използва метална тел с дебелина 5.0 mm, която е достатъчно да е здрав за определяне на завесата за душ и други тежки предмети и може да издържа максимално тегло 50 кг. ✅【АНТИКОРОЗИОННА халки за завеса за душ от неръждаема стомана 】 : Метален дизайн, устойчив на ръжда, изработена от висококачествена сплав с, повърхността е покрита с черен декоративно покритие.Кажете сбогом на скъпите пръстени, и те никога не заржавеют. ✅【Класически черен и добър дизайн】 : Покриване на черни куки за душ, подходящ за повечето цветове и стилове пръчки за пердета за душата.Душ халки за завеси имат уникалната S-образна форма, която намалява триенето и почивка, а също така лесно и плавно се плъзгат по шторам всеки диаметър.Топка-куката е проектиран, за да остане на удилище и не падат.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория