• Ново
DOITOOL, 3 предмет, Книга за баня, Тоалетни принадлежности, Кошница за къпане, Поставка за душ, Детски Шкаф за Съхраняване на Свещи, Прибиращ Полк, Сливное Устройство За ?

DOITOOL, 3 предмет, Книга за баня, Тоалетни принадлежности, Кошница за къпане, Поставка за душ, Детски Шкаф за Съхраняване

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ПОДВИЖНИТЕ ПОСТАВКИ ЗА ВАНА - я може да се инсталира на мивката или на ваната, тя е лесна за използване и монтажПОСТАВКА за ПАЛЕТИ за БАНЯ - избор за вашите приятели и семейства.Те ще бъдат много щастливи.ПРИБИРАЩИ ПОСТАВКИ за ВАНА - ефективно да предотвратяват подхлъзване играчки за по-добро забавление.РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Произведен от висококачествена пластмаса, той е лесен и безопасен за използване.РАЗТЕГАТЕЛЕН ОРГАНАЙЗЕР за БАНЯ - Произведен от висококачествен материал за безопасна употреба.ПОДВИЖНИТЕ ПОСТАВКИ ЗА ВАНА - я може да се инсталира на мивката или на ваната, тя е лесна за използване и монтаж.ПОСТАВКА за ПАЛЕТИ за БАНЯ - избор за вашите приятели и семейства.Те ще бъдат много щастливи.ПРИБИРАЩИ ПОСТАВКИ за ВАНА - ефективно да предотвратяват подхлъзване играчки за по-добро забавление.РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Произведен от висококачествена пластмаса, той е лесен и безопасен за използване.РАЗТЕГАТЕЛЕН ОРГАНАЙЗЕР за БАНЯ - Произведен от висококачествен материал за безопасна употреба.Пакетът включва 3 x шкафове за баня Особености -Растягивающийся дизайн, той може да отговори на вашите различни нужди регулируема стойка за вана. - избор за вашите приятели и семейства.Те ще бъдат много доволни разширение организатора за баня. -Конструкция на отворите за филтър е удобен и бързо се слива, практичен и полезен организатор на рафта за баня. -Материал : Пластмаса креативна поставка за вана -Цвят : бял Аксесоари за баня -слайд-изложени На рафта за вана може да се постави телефон, сапун, играчки, кърпи за лице или луфа. -Размер : 86,00 X14,00 X6,00 см / 33,80 X5,50 X2 тава за съхранение в банята. -Произведен от висококачествена пластмаса, те са удобно и безопасно да се наслаждавате на вана.Информация за продукта Шкаф за бани - това е един от най-добрите варианти за вас.Прибиращи поставки за вана Търсите професионална багажник за баня?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите продукти трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория