• Ново
FVRTFT Ъглови Душ Етажерка за Баня, 27,5x20x20 см, Ъглов Рафт от Неръждаема Стомана, Органайзер за Душ, монтиран на стената Рафтове за Баня, Аксесоари за Душ за Тоалетна, Кух?

FVRTFT Ъглови Душ Етажерка за Баня, 27,5x20x20 см, Ъглов Рафт от Неръждаема Стомана, Органайзер за Душ, монтиран на

Rating 
BGN 16.44

Сума
Налично за поръчка

Ъглов органайзер за душата на Нашите стенни плаващи рафтове можете да използвате не само във всекидневната, спалните, но също така и в бани и кухниИдеална за демонстрация и съхранение на колекционерска стойност, по-малки растения, рамки и много други. Съвременен и модерен дизайн на външния вид и фен?Профилированная структура осигурява издръжливост и надеждност, благодарение на които Продуктът придобива Блясък и не ръждясва при ежедневна употреба. благодарение на гъвкава структура и йерархия Вие можете лесно да трансформират Структурата на съхранение в банята и в кухнята. Той притежава характеристиките на лагер, като бутилки за душата.Той е с две куки, подходящи за окачване на аксесоари за баня. Конструкцията на дренажни отвори позволява ви да запазите душ багажник чиста и суха.Отлични идеи за подаръци за мъже, жени и семейства.Ъглов органайзер за душата на Нашите стенни плаващи рафтове можете да използвате не само във всекидневната, спалните, но също така и в бани и кухни.Идеална за демонстрация и съхранение на колекционерска стойност, по-малки растения, рамки и много други. Съвременен и модерен дизайн на външния вид и фен?Профилированная структура осигурява издръжливост и надеждност, благодарение на които Продуктът придобива Блясък и не ръждясва при ежедневна употреба. благодарение на гъвкава структура и йерархия Вие можете лесно да трансформират Структурата на съхранение в банята и в кухнята. Той притежава характеристиките на лагер, като бутилки за душата.Той е с две куки, подходящи за окачване на аксесоари за баня. Конструкцията на дренажни отвори позволява ви да запазите душ багажник чиста и суха.Отлични идеи за подаръци за мъже, жени и семейства.Ъглов органайзер за душ за съхранение в банята по целия свят - Полезна за добавяне на допълнително място на рафтовете за съхранение и подреждане на малки предмети или безпорядъка в спалнята, банята, кухнята и т., са Отлични за почистване на тезгяха.Вече няма Елементарно нито в единия Ъгъл!Освен това, спалнята, офиса и дори кафе-бар може да се превърне в прекрасен избор.Гаранция без риск - Ако не Сте напълно доволни от Своите плаващи рафтове, ние ще ви предложим цялостна 30 дневна гаранция за връщане на парите без никакви проблеми.Ъглова етажерка Органайзер за душ Стенен багажник за Баня, Аксесоари за душ за тоалетна, кухня в общежитието Спецификация : Вид на продукта : Ъглова етажерка Материал : Неръждаема стомана размери : прибл.

Всичко за продукта

Item Type:
Corner Shelf
Material:
Stainless Steel
Size:
Approx. 27.5X20X20Cm/10.8X7.9X7.9In
Weight:
Approx. 389G/13.7Oz
Style:
Modern and Simple
Product Process:
Mirror Polishing
Application:
Suitable for Toilet, Bathroom, Kitchen, Hotel, Etc
Package List:
1 X Fan Shaped Shelf:
2 X Hook:
1 X Screw Pack:
Note:
1. Please Allow 0?2 cm Error Due to Manual Measurement. Thanks for Your Understanding.:
2. Monitors Are Not Calibrated Same, Item Color Displayed in Photos May Be Showing Slightly Different from the Real Object. Please Take the Real One As Standard. :

Подобни продукти в категория