• Ново
Zerodeko 24 Бр Четка за Зъби Прахоустойчив Капачка Виси Грим Организатор на Пътуване Четки за Зъби, Четка за Зъби Притежателя На Присоске Баня Четка за Зъби Държач за Че?

Zerodeko 24 Бр Четка за Зъби Прахоустойчив Капачка Виси Грим Организатор на Пътуване Четки за Зъби, Четка за Зъби Притежателя

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

КАПАЧКИ за четка за зъби - Конструкция нещастници осигурява по-голямо удобство и осигурява бърз монтаж на четка за зъби у домаНа КУТИЯТА на ГЛАВАТА ЧЕТКА за зъби - Лесен и практичен дизайн, тези стенни държачи за четка за зъби лесно се инсталират и изтеглят.КАПАЧКИ за глави за ЧЕТКА за зъби - Изработени от висококачествена пластмаса, безопасни за използване, да ги лесно или не е трудно да се почистват.Калъф за ЧЕТКА за ЗЪБИ - Висококачествени материали, което ги прави безопасни, трайни и практични.Държач за четка за зъби за душ - Стенен държач за четка за зъби могат да придадат на банята стилен и красив външен вид.КАПАЧКИ за четка за зъби - Конструкция нещастници осигурява по-голямо удобство и осигурява бърз монтаж на четка за зъби у дома.На КУТИЯТА на ГЛАВАТА ЧЕТКА за зъби - Лесен и практичен дизайн, тези стенни държачи за четка за зъби лесно се инсталират и изтеглят.КАПАЧКИ за глави за ЧЕТКА за зъби - Изработени от висококачествена пластмаса, безопасни за използване, да ги лесно или не е трудно да се почистват.Калъф за ЧЕТКА за ЗЪБИ - Висококачествени материали, което ги прави безопасни, трайни и практични.Държач за четка за зъби за душ - Стенен държач за четка за зъби могат да придадат на банята стилен и красив външен вид.Пратката включва 24 х стенни притежателя за четка за зъби Характеристики - Цвят : държач за четка за зъби с различни цветове. - Материал : полипропилен държач за четка за зъби за дома. - Размер : около 4,50 X3,70 X2,50 см /1,77 X1,45 X0,98 инча опаковка за четка за зъби. -Няма да отнеме много места, предназначени за поддържане на реда в банята и стенни притежателите на четка за зъби. -Външен вид прост и стилен, може да бъде в самостоятелна стая, кухня, балкона, в хотел, и т. Притежателят на четка за зъби за душата. -Стенен дизайн, здрава адхезия, не е порест монтаж, така че те няма да бъдат лесно отваливаться от притежателите на четка за зъби. Висококачествени материали, което ги прави по-сигурна, стабилна и практична поставка за четка за зъби. -Поставете четката за зъби на рафта за съхранение, за да не се допуска проникване на вода и други петна, бързо да се проветри и изсъхне поставка за четка за зъби.Описание на продукта Държач за четка за зъби за баня с Проста конструкция ви позволява да закача много различни пасти за зъби, спестяване на място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория