• Ново
Cabilock 1 бр. Готварска Шапка, Стоманена Банка за Масло, Захранващи за Стриди От Неръждаема Стомана, Помпа за Сапун, Бутилка за Лосион, Климатик, Подмяна на Течности, се ?

Cabilock 1 бр. Готварска Шапка, Стоманена Банка за Масло, Захранващи за Стриди От Неръждаема Стомана, Помпа за Сапун, Бутилка

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Устойчив на корозия капачка от неръждаема стомана : за дома, кухнята и банята, и тя ще работи перфектноПомпа за бутилки с климатик : лесно се стяга и се разсейва при добавяне на течност или почистване на шишета за нова употреба.Преносимото помпа за бутилка с лосион : Сменяеми дозатори за сапун се използват за подмяна на счупени или нестандартни дозаторов-помпи.Помпа за бутилка с шампоан : Препоръчително е да използвате с лосиони, шампоани и други продукти с висок вискозитет.Помпа за делви на галон : Ергономичен и ефективен помпа тип ръчно натиснете лесен за управление.Осъществяване на списък 1 х помпа опаковка за лосион Характеристики - Ергономичен и ефективен помпа тип ръчно натиснете лесен за управление. - дом, кухня и баня, и това ще работи перфектно. - Цвят : както е показано. - Материал : неръждаема стомана. - Размер : около 7x7x12 виж - Препоръчително е да използвате с лосиони, шампоани и други продукти с висок вискозитет. - Сменяеми дозатори за сапун се използват за подмяна на счупени или нестандартни дозаторов-помпи. - Лесно се стяга и се разсейва при добавяне на течност или почистване на бутилки за нова употреба.Информация за продукта Капачка от неръждаема стомана със защита от корозия Тя ще премахне нежеланите отпадъци и ще запази живота на вашия продукт.Флакон-помпа за климатик се Препоръчва да се използва с лосиони, шампоани и други продукти с висок вискозитет.Помпа за делви на галон Този преносим помпа-опаковка сапун е идеален за подмяна на счупени бутылочных помпи и изтичане на покрива, позволява повторно използване на аксесоари за баня.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория