• Ново
SDFGH се изпълнява пиано Музикална нота Червено Плажна Кърпа Предмети от бита, Аксесоари за баня, Хавлии за Баня, Плажен мат Мат йога (Цвят: червен, размер: 70x140 см)

SDFGH се изпълнява пиано Музикална нота Червено Плажна Кърпа Предмети от бита, Аксесоари за баня, Хавлии за Баня, Плажен мат

Rating 
BGN 147.02

Сума
Налично за поръчка

Използвайте като : Плажна хавлия, кърпи за баня, килимче за йога, одеала за пикник, Стенен гоблен, ПокривкиИдеално място за отдих, плажове, партита, басейни, плуване, пътуване и т. Той е с множество функции, за всички водни спортове.Можете да го използвате като банного кърпи, Шалове, плажни кърпи или възглавница за шезлонги.Плажна кърпа е много лесен, приятен за кожата, мека, дышащее и струящееся.Използвайте като : Плажна хавлия, кърпи за баня, килимче за йога, одеала за пикник, Стенен гоблен, Покривки.Идеално място за отдих, плажове, партита, басейни, плуване, пътуване и т. Той е с множество функции, за всички водни спортове.Можете да го използвате като банного кърпи, Шалове, плажни кърпи или възглавница за шезлонги.Плажна кърпа е много лесен, приятен за кожата, мека, дышащее и струящееся.Използвайте като : Плажна хавлия, кърпи за баня, килимче за йога, одеала за пикник, Стенен гоблен, Покривки.Идеално място за отдих, плажове, партита, басейни, плуване, пътуване и т. Той е с множество функции, за всички водни спортове.Можете да го използвате като банного кърпи, Шалове, плажни кърпи или възглавница за шезлонги.Плажна кърпа е много лесен, приятен за кожата, мека, дышащее и струящееся. Материал : плат от микрофибър Размер : 70 х 140 см Форма : Правоъгълна Комплект : 1x кърпа за баня Забележки : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Поради ръчно измерване, моля, се допуска разликата в 1-2 виж хавлии за Баня, за дома и кухнята, Плажни кърпи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория