• Ново
Zerodeko Бирена Автомобилните поставки за чаши поставки за чаши за напитки поставка за Чаши за Кола Органайзер за Бутилки Вино, Една Бутилка Кола поставка за Чаши Удъл?

Zerodeko Бирена Автомобилните поставки за чаши поставки за чаши за напитки поставка за Чаши за Кола Органайзер за Бутилки

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ПпПоставки за чаши за вашия автомобил - много практичен инструмент за вашия бара, което позволява да бъдат транспортирани повече бирени бутилки, за да се опрости задачата. переноска за бира.ДЪРЖАЧ ЗА НАПИТКИ За БИРА - Произведен от висококачествен полипропилен материал със здрава конструкция за продължителна употреба.ТИТУЛЯР КОШНИЦА за ВИНЕНИ БУТИЛКИ - той може да се използва за съхранение на бутилки или пренасяне на бутилки, които отговарят на различни изисквания.Поставка за ЧАШИ за ПРАХ за пране - Държач за бутилки лек и компактен, лесен за употреба и преносим, както със себе си.Кошница за съхранение на бирени бутилки-Държач за бутилки премиум-клас е безопасно, може да се съхранява известно време. държач за бутилки фермерска къща.Списък на пакетите 1 x Сгъваема стойка за бира Характеристики -Цвят : Зелена стойка за бутилки -Приложим за различни сцени, като например ежедневна употреба, специално парти и т.- Дребни детайли, поставка за бутилки може да продължи дълго, достатъчно здрава поставка за чаши за прах за пране.61 X7 титуляр за кафе чаши. -Също така, може да се превърне в добър подарък за нов дом, за приятелите си, те ще се радвате на тази кръчма-часова рецепция. -Материал : полипропилен поставка за напитки за доставка -Нашият рафтове за бутилки е с висока производителност, но е по-разумна рафт за бира. -Многофункционален дизайн позволява стеллажу да изпълняват множество задачи за вашата чанта за доставка на храна.Информация за товарахдержатель за чаши за водача доставка Е много практичен инструмент за ежедневието или за специални партита. държач за бира външния Му вид е елегантен, модерен и здрав. Държач за стъкло на тавата Не се колебайте, вземете го у дома!. държач за напитки за доставка Е добър рафтове за съхранение на бирени бутилки, общо наброяваща шест бутилки за един път.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория