• Ново
Healeved притежателя 3шт паста за зъби точка на паста за зъби, опаковка електрически Опаковка на паста за зъби Стенен държач на четка за зъби, държач за четка за зъби, ба?

Healeved притежателя 3шт паста за зъби точка на паста за зъби, опаковка електрически Опаковка на паста за зъби Стенен държач

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Поставка за паста за зъби : Държач за четка за зъби, може да бъде в бани, душ кабини, хотели, кухни и други местаАвтоматична машина за приготвяне на паста за зъби : тя може бързо да се налива вода и се поддържа постоянно електрическа четка за зъби суха и гигиеничной, за да се предотврати развитието на вредни вещества. Опаковка на паста за зъби за еднократна употреба : можете да го инсталирате на гладката стена на банята, което спестява място и позволява да се отцеди водата.Държач за паста за зъби в банята : излива водата от вашите чаши и четка за зъби, можете да ги запазите по-гигиеничными и чисти.Стенен държач за четка за зъби : В держателе за четка за зъби може да се съхранява детски четки за зъби, четки за възрастни, електрически четки за зъби.Поставка за паста за зъби : Държач за четка за зъби, може да бъде в бани, душ кабини, хотели, кухни и други места.Автоматична машина за приготвяне на паста за зъби : тя може бързо да се налива вода и се поддържа постоянно електрическа четка за зъби суха и гигиеничной, за да се предотврати развитието на вредни вещества. Опаковка на паста за зъби за еднократна употреба : можете да го инсталирате на гладката стена на банята, което спестява място и позволява да се отцеди водата.Държач за паста за зъби в банята : излива водата от вашите чаши и четка за зъби, можете да ги запазите по-гигиеничными и чисти.Стенен държач за четка за зъби : В держателе за четка за зъби може да се съхранява детски четки за зъби, четки за възрастни, електрически четки за зъби.Пратката включва 3 x Титуляр за паста за зъби с лепило за задната част Характеристики -Размер : 12,50 X9,00 X5,50 см/4,91 X3,54 X2 стенни поставка за четка за зъби. -Материали : PS, TPE удобен държач за паста за зъби-Цвят : бял стенен монтаж опаковка на паста за зъби е Многофункционален дизайн, той може да бъде много подходящ за съхранение на вашата четка за зъби, чаши и паста за зъби, както и друга еднократна опаковка от паста за зъби. -Можете да го инсталирате на гладката стена на банята, което спестява място и позволява да се налива вода от притежателите на четка за зъби. -Многофункционален органайзер за четка за зъби може да бъде в банята, душ, хотели, кухнята и т., Поставка за паста за зъби. -Подсушете четка за зъби и чаши по естествен начин - това е по-чист и гигиеничный начин за съхранение на четка за зъби с автоматичен дозатор на паста за зъби.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория