• Ново
Водоустойчив Калъф за Сапун Преносими Дренажни Горлышки за Сапун за Пътуване, Къмпинг, Сапун, Контейнер За Душ, на Дома, На Открито, На Къмпинг, Преносим Запечатан Д?

Водоустойчив Калъф за Сапун Преносими Дренажни Горлышки за Сапун за Пътуване, Къмпинг, Сапун, Контейнер За Душ, на Дома,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Материал : Нашият препарат за съдове изработени от здрав и годни за рециклиране на материала, тя не е крехко и не ръждясва, както обикновените пластмасови сапун ястие, което ви позволява да го използвате доста дълго времеИдеално за пътуване или за да се сложи в спортната чанта.Запазва сапун сухо между использованиями, за да удължи живота му. Загладени ръбове осигуряват спокойствие при използване.Обикновен дизайн за прекрасна на външен вид, е подходящ за бани или на път.Широк спектър на приложение : Ако ви предстои пътуване, къмпинг, на пешеходно пътуване или са ангажирани в салона и т., определено се нуждаят от тези сапун ястия и те значително ще облекчи живота ви.Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.Характеристики : 1. Материал : Нашият препарат за съдове изработени от здрав и годни за рециклиране на материала, тя не е крехко и не ръждясва, както обикновените пластмасови поставки за сапун, която ви позволява да го използвате доста дълго време. Идеално за пътуване или за да се сложи в спортната чанта.Запазва сапун сухо между использованиями, за да удължи живота му. Събиране на краищата за лесно използване.Обикновен дизайн за прекрасна на външен вид, е подходящ за бани или на пътя 4.Широк спектър на приложение : Ако ви предстои пътуване, къмпинг, туризъм или ангажирани в салона и т., определено се нуждаят от тези сапун ястия и те значително ще облекчи живота ви. Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.Спецификации : Размер : 11*7 смМатериал : PP.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория