• Ново
Linkidea Калъф за Салфетки от Изкуствена кожа, Квадратен Държач-Диспенсер За хартиени Кърпички за Лице, Контейнер-Органайзер за съхранение на Салфетки с Магнитна дупк?

Linkidea Калъф за Салфетки от Изкуствена кожа, Квадратен Държач-Диспенсер За хартиени Кърпички за Лице, Контейнер-Органайзер

Rating 
BGN 7.20

Сума
Налично за поръчка

Квадратен държач за кърпички, изработени от сгъсти изкуствена кожа с нетъкан материал вътреМагнитно дъно ви позволява лесно да се отварят и затварят го за пълнене на нови кърпички.Титуляр кърпички за лице за декорация на бани, спални, офиси, коли, ресторанти.Размери на куба капачки, кутии за салфетки черно : 5 "x 5" x 5" (13 x 13 x 13 cm).Съдържание на опаковката : Капак кутии за салфетки от веганской на кожата x 1. Квадратен държач кутии за салфетки от сгъсти изкуствена кожа с нетканой кърпа вътре.Магнитно дъно ви позволява лесно да се отварят и затварят го за пълнене на нови кърпички.Титуляр кърпички за лице за декорация на бани, спални, офиси, коли, ресторанти.Размери на куба капачки, кутии за салфетки черно : 5 "x 5" x 5" (13 x 13 x 13 cm).Съдържание на опаковката : Веганская кожена кутия за салфетки x 1. Калъф за салфетки Характеристика : Напълно открит магнитен в долната част на този дизайн на кутии за съхранение на хартиени кърпички.Калъф за салфетки за лице побира повечето ролки, салфетки, стандартен размер.Кутия-органайзер за салфетки за плотове, тоалетна масичка, спалня, колата, офиса, баня, аксесоари за дома.Пратката включва : държач за сушилни листа x 1. Забележка : само на квадратен диспенсер за хартиени кърпички; салфетки в комплекта не са включени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория