• Ново
KMMK Домакински Полк за Баня, Закачалка за Хавлии, полици за душата, Модерен Стъклен Рафт, на Предната Рамка за огледало От Неръждаема Стомана, Двупластова Квадратна ?

KMMK Домакински Полк за Баня, Закачалка за Хавлии, полици за душата, Модерен Стъклен Рафт, на Предната Рамка за огледало От

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

1 : Zakruglennoe стъкло, гладки ръбове и не травмируют ръка, подходящи за всички видове стилове на оформяне 2 : Включва цялото оборудване, необходимо за инсталация, конструкция от неръждаема стомана, за да се гарантира качество и дълготрайност. 3 : Скоба е изработен от сплав с, за да се гарантира дълготрайност и надеждност.Трайно стъкло позволява да се съхранява стоки от първа необходимост за баня. 4 : Бележки : От ъгъла на наклона на снимки и проблеми с осветлението може да се наблюдава малка разлика в цвета. 5 : Срок на доставка : 1-2 дни, време на пристигане на стоки 12-25 дни, моля, търпеливо изчакайте, ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с мен за първи път, отклоните лош съвет и мнение!.Лесна инсталация Обикновено можете да получите пратката в рамките на планираното време (10-15 работни дни) Име на продукта : Стъклен рафт Технология на повърхността : анодиране Материал : стъкло Монтаж : - вградени винт на Слоевете : 2 слоя Размер : 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 см, 50 см, 60 см Стил : лесен и модерен Приложимо място : баня Предимства : не ръждясва, могат да издържат на натоварването, е безвреден за околната среда.Характеристики : 1, стилен външен вид, лесен и щедри.2, дебел материал, бъдете сигурни в качеството. 3, полиран, нежна на допир. 4, гъст стъкло, издръжлив.Топъл съвет : Всички снимки, съдържащи продажба на стоки, които не са свързани с неща, се продават не ще.Благодарим ви!Всички стоки са произведени по поръчка на ръка, моля, помисли грешка в 1-3 см преди да поръчате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория