• Ново
DBYLXMN Под Леглото, Държач за обувки, Тава, богат на функции Стенни Кутия За Хавлии В Банята, Хартиена Кутия За Съхранение, Настолен Органайзер за Прибиране на реколта?

DBYLXMN Под Леглото, Държач за обувки, Тава, богат на функции Стенни Кутия За Хавлии В Банята, Хартиена Кутия За Съхранение,

Rating 
BGN 28.09

Сума
Налично за поръчка

Размер : Както е показано на фигуратаМатериал : PP + ABS. Пратката включва : 1 Х кутии за съхранение 1x вискоза.Поради височината кутии за салфетки, Височина на Натиска на хартия, Диаметър на хартия трябва да бъде по-малко от 9 вж. Тегло : 254,6 г Кошница за кърпи за организиране, чанта за съхранение на килими, кутии, организаторите за снимки и съхранение, кухненски кутии за преместване, чанти за одеяла, чанта за съхранение на завивки с цип, голяма чанта за съхранение. под леглото, тава за обувки, богат на функции стенни кутия за хавлии за баня, хартиени настолни организаторите за почистване, прозрачни чанти за съхранение на завивки, опаковка в пакет : 1 кутия за съхранение, 1 вискоза, поради височината На кутии за салфетки, височината на хартията за подаване, диаметър на хартия трябва да бъде по-малко от 9 вж. Материал : PP + ABS Описание на продукта : Размер : както е показано, цвят : сив, бял Тегло : 254,6 gf за съхранение на хартия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория