• Ново
Alipis серия от 2 Стенни Четка за Зъби Стенни Стойка За Четка за Зъби Държач за Четка за Зъби, с монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Четка за Зъби Притежателя З?

Alipis серия от 2 Стенни Четка за Зъби Стенни Стойка За Четка за Зъби Държач за Четка за Зъби, с монтиран на стената Рафтове

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Опаковка на паста за зъби - Изискан и обикновен външен вид, скандинавски стил, уникалностДържач за гаргара - Запазва своя паста за зъби, четка и една купа на устата е суха, гигиеничными и здрави. Полк за четка за зъби-стенни, без бормашини и инструменти, за да не нараня повърхността на стената. Държач за чаши в банята-мултифункционален, може да се съхранява четки за зъби, паста за зъби и т. в рассортированном и организиран вид.Стенен държач за паста за зъби - Опорожните чаша вода за уста с главата надолу, бързо да се проветри и изсъхне, не оставяйте вода, im Опаковка на паста за зъби - Изискан и обикновен външен вид, скандинавски стил, уникалност.Държач за гаргара - Запазва своя паста за зъби, четка и една купа на устата е суха, гигиеничными и здрави. Полк за четка за зъби-стенни, без бормашини и инструменти, за да не нараня повърхността на стената. Държач за чаши в банята-мултифункционален, може да се съхранява четки за зъби, паста за зъби и т. в рассортированном и организиран вид.Стенен държач за паста за зъби - Опорожните чаша вода за уста с главата надолу, бързо да се проветри и изсъхне, не оставяйте вода, i. Предпоставка включва 2 х стойка за съхранение на четка за зъби Характеристики -Размер : около 16,50 X7,00 X15,00 см/6,48 X2,75 X5,89 см. - Позицията на четка за зъби е подходяща за различни пасти за зъби, електрически четка за зъби, детски пасти за зъби и конвенционалните четка за зъби. - Изискан и обикновен външен вид, скандинавски стил, уникалност. - Изплакнете чашата за плакнене на устата с главата надолу, бързо да се проветри и изсъхне, не оставяйте вода, im - Цвят : Бяло-сив. - Мултифункционален, може да се съхранява четки за зъби, паста за зъби и т. в рассортированном и организиран вид. - Материал : ABS + лепило. - Инсталация без дупки, адсорбция, здрава адхезия, не е лесно да падне.Описание на продукта Продукт е удобен и практичен държач за четка за зъби и паста за зъби.Вие можете лесно да инсталирате на гладка повърхност на стената.Може да се използва за съхранение и подреждане на вашата четка за зъби, паста за зъби, средства за измиване на лицето, самобръсначки и т., Конструкция без перфорация, лесен за инсталиране.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория