• Ново
LARRO Четка Четка с Минималистичен Дизайн, Екологично Чиста Четка За Баня Потребителска Четка Инструмент За Почистване на Четка за Тоалетна Четка За тоалетна

LARRO Четка Четка с Минималистичен Дизайн, Екологично Чиста Четка За Баня Потребителска Четка Инструмент За Почистване

Rating 
BGN 40.53

Сума
Налично за поръчка

Тоалетни четки и ПритежателитеЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Четка за тоалетна от пемза конструкция на лесен и компактен, красив и практичен и позволява да се пести място.Малки отвори на повърхността, неравномерно, което увеличава триенето, за петна, като по този начин достига целта за отстраняване на замърсявания. Четка за тоалетна лесен за почистване, не се нуждае от препарат, я лесно петно, тя притежава силен обеззараживающей способност и не боли глазура. Дизайн на глави четки, които са устойчиви на киселини и алкални съпротива, корозия, лесно тегло, е безвредна за околната среда и нерадиоактивна.Тоалетни четки и Притежателите.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Четка за тоалетна от пемза конструкция на лесен и компактен, красив и практичен и позволява да се пести място.Малки отвори на повърхността, неравномерно, което увеличава триенето, за петна, като по този начин достига целта за отстраняване на замърсявания. Четка за тоалетна лесен за почистване, не се нуждае от препарат, я лесно петно, тя притежава силен обеззараживающей способност и не боли глазура. Дизайн на глави четки, които са устойчиви на киселини и алкални съпротива, корозия, лесно тегло, е безвредна за околната среда и нерадиоактивна.Тоалетни четки и притежателите на Прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за вашата баня cleaning.Name : Четка за тоалетна от пемзыматериал : полипропилен + стъклена пудраспецификация : 1,3 инча * 1,3 инча * 9,4 дюймавкратко : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Всичко за продукта

1.3 inches * 1.3 inches * 9.4 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Подобни продукти в категория