• Ново
Поставка за сапун от Неръждаема Стомана, Двупластова Самоотливающаяся Полк за Сапун за Душ с Вендузата, Подвижен Санитарен Възел, Кухненски Баня, Държач за сапун б?

Поставка за сапун от Неръждаема Стомана, Двупластова Самоотливающаяся Полк за Сапун за Душ с Вендузата, Подвижен Санитарен

Rating 
BGN 7.76

Сума
Налично за поръчка

?【Препарат за съдове от неръждаема стомана】 Този държач за сапун има 2-слойную конструкция с дълбоки канали, предотвращающую намокряне на сапун и други предмети във водата, предотвращающую заплесневение, залепване на влага и сохраняющую ги сухи за удължаване на срока на службаСъщо така спестява място в банята. ?【Мощно абсорбиране на】 Този препарат за съдове не изисква пробиване и няма да навреди на стената.Благодарение на мощните присоске му може лесно да се инсталира в банята.Той също е подвижна и лесно се инсталира наново. ?【Лесна инсталация】Здрава издънка покрити със слой от еластичен материал за запечатване е от черен полимер, и назъбени различия в рамките на 1 мм автоматично ще бъдат попълнени.За да инсталирате просто натиснете присоску към чиста повърхност и завъртете до пълното затягане. ?【Широко приложение】 сапун ястия са предназначени за организиране на пространството.Идеален за съхранение на сапун, почистващи препарати, салфетки, покривки, гребени и много други.Съхранявайте вашите ежедневни средства за баня са чисти и спретнати.Идеален за допълнително място за съхранение в банята, тоалетната, женската тоалетна и кухня. ?【Топли уши】 Държач за сапун е подходящ за порьозни, гладки, плоски повърхности като метал, стъкло, керамични плочки, неръждаема стомана и акрил.Но не и за неравни плочки, незаконченного мрамор, боядисани стени и т. Почистете и изсушете мястото на инсталацията.Свалям защитно фолио за стикер, без лепене.Кликнете върху средата нещастници, за да изпусне въздуха.Включвайте се справя нещастници по посока на часовниковата стрелка, докато не раздастся "клик". -Този държач за сапун има 2-слойную конструкция с дълбоки канали, предотвращающую намокряне на сапун и други предмети във водата, заплесневение, залепване на влага и да ги запази сухи, за да се удължи срока на експлоатация.Също така спестява място в банята. -Силно един вакуум усвояването и дебели материал от неръждаема стомана, с проста конструкция за управление на включването / выключением патронник позволява лесно да се свали и инсталира.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория