• Ново
Кутия за сапун A & Y във формата На Лотос, Нескользящая Преносима Силиконовата за Източване на водата, Однотонная препарат за съдове за Източване на Аксесоари за Бан?

Кутия за сапун A & Y във формата На Лотос, Нескользящая Преносима Силиконовата за Източване на водата, Однотонная препарат

Rating 
BGN 21.36

Сума
Налично за поръчка

Препарат за съдове за лесно съхранение гладки парчета сапун на място и лесен достъп до негоЛесен и модерен стил.Препарат за съдове изработена от висококачествена пластмаса, която е здрава, преносими и лесни за почистване.Препарат за съдове, подходящи за дома, баня, кухня, пътувания, подаръци и т. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Препарат за съдове за лесно съхранение гладки парчета сапун на място и лесен достъп до него.Лесен и модерен стил.Препарат за съдове изработена от висококачествена пластмаса, която е здрава, преносими и лесни за почистване.Препарат за съдове, подходящи за дома, баня, кухня, пътувания, подаръци и т. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Материал : силикон Описание ПродуктаосоБенности : 100% чисто нов и високо качество.Силиконова кутия във формата на лотос.Изработен е от силикон, без приплъзване, меки и лесни за почистване.Събрани остатъци от сапун може да се използва повторно, да е добър помощник при прибиране на реколтата.Материал : силикон Размер : около 122 *70* 32 мм Цвят : зелен/син/ бял/розов/сив температурна устойчивост Температура : 40 ℃ - 230 ℃ Опаковка : 1 бр. силиконова кутия във формата на лотос.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория