• Ново
Автоматично дозиране система дезинфектант за ръце Gelmaza, Безконтактно Опаковка Алкохолен дезинфектант, USB, Акумулаторна батерия Спрей за Дезинфекция на 360 Градуса, ?

Автоматично дозиране система дезинфектант за ръце Gelmaza, Безконтактно Опаковка Алкохолен дезинфектант, USB, Акумулаторна

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Моля, заредете автоматично безконтактно опаковка алкохол преди да се използва, при това светва червената крушка зареждане, при пълно зареждане -зеленаПодобно на гъба пръчка трябва да бъде напълно влажна преди употреба, в противен случай, течността не може да бъде разбрызгана.Не е подходящ за гел и образуването на пяна, само за течности, е препоръчително да използвате 75% алкохол за постигане на най-добрия ефект.Развийте резервоар за вода и добавете алкохол на обем не по-4/5. Интелигентен индукционный стерилизатор не включва алкохол, ще трябва да закупи алкохол отделно.Инфрачервените лъчи на слънчевата светлина може да се отрази на инфрачервена индукция изделия.Развийте резервоар за вода, изсипете в купа 75% отговарят на алкохол, завийте на капацитет и оставете за 2-3 минути, за да памучни пръчки в распылителе изцяло напоена с течност.Натиснете и задръжте ключа в продължение > 3 секунди, за да включите режима на индукционно пръскане / изключване на опаковка.Поставете ръка или предмет на 0-12 см над инфрачервен сензор.Продължителността на едно пръскане е 15 секунди и се изключва автоматично след 15 секунди. 【БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН СПРЕЙ】 Автоматично алкохолен спрей е снабден с интелигентни инфрачервен сензор и конструкция на нано-екстремно спрей, което позволява сбогува с традиционен дизайн, преса и ефективно да се избегне кръстосано заразяване. 【ЛЕСНА употреба】 Той се включва автоматично, когато вашата ръка или други предмети, които искате да бъдат санирани, са в близост до зони за инфрачервено наблюдение.Благодарение на кристално долния дизайн и разборной дизайн удобен за проверка на оставащия обем течност и долейте си. 【ЛЕК И ПРЕНОСИМ】 Акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah го превръща в автоматичен стерилизатор за пръскане на алкохол, който може да се движи по желание, а теглото му е само 4,87 грама, той е с малки размери, лесен за пренасяне. 【Гаранция за качество】 Използването на материал ABS, фланец дизайн, безопасни за използване.USB-акумулаторна батерия има дълго чакане, продължителността на едно пръскане е 15 секунди и след 15 секунди, той автоматично се изключва, че е безопасен и енергийно ефективен. 【ШИРОК спектър на ПРИЛОЖЕНИЕ】 Безконтактни дозатори за дезинфектант за ръце може да се използва у дома, в ресторант, училище, болница, хотел, офис, магазин, фитнес зала. 【БЕЗКОНТАКТЕН ИНФРАЧЕРВЕН СПРЕЙ】 Автоматично алкохолен спрей е снабден с интелигентни инфрачервен сензор и конструкция на нано-екстремно спрей, което позволява сбогува с традиционен дизайн, преса и ефективно да се избегне кръстосано заразяване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория