• Ново
LARRO Полк за Баня с Закачалка за Кърпи, Залепваща полк за Баня Без Пробиване, монтиран на стената Мрамор За Баня, Кухня, Бяла, 50 см (Цвят: Зелен, Размер: 50 см)

LARRO Полк за Баня с Закачалка за Кърпи, Залепваща полк за Баня Без Пробиване, монтиран на стената Мрамор За Баня, Кухня,

Rating 
BGN 22.67

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за баняМатериал : Поставка за душата е направена от космическия алуминий + мрамор, който е устойчив на надраскване, петна и промяна в цвета.Душ-часова рецепция и в банята не изисква пробиване и не ръждясва, което го прави идеален за употреба във влажни помещения баня.МОНТАЖ БЕЗ ПРОБИВАНЕ : Можете просто да инсталирате нашата душ багажник на стената, не сверля дупки и без да наранява стената. (Ако желаете да го инсталирате на неравна стена, ние също имаме набор от приспособления за пробиване. Ефективен организатор : осигурява достатъчно капацитет за съхранение на вашите инструменти за баня.В същото време има ограда от падане, които попадат предмети.Душ-часова голям капацитет : Поставете шампоан, гел за душ, средства за грижа за кожата и т. На душ багажник, за да се спести място и да се поддържа чистота в банята.Аксесоари за баня.Материал : Поставка за душата е направена от космическия алуминий + мрамор, който е устойчив на надраскване, петна и промяна в цвета.Душ-часова рецепция и в банята не изисква пробиване и не ръждясва, което го прави идеален за употреба във влажни помещения баня.МОНТАЖ БЕЗ ПРОБИВАНЕ : Можете просто да инсталирате нашата душ багажник на стената, не сверля дупки и без да наранява стената. (Ако желаете да го инсталирате на неравна стена, ние също имаме набор от приспособления за пробиване. Ефективен организатор : осигурява достатъчно капацитет за съхранение на вашите инструменти за баня.В същото време има ограда от падане, които попадат предмети.Душ-часова голям капацитет : Поставете шампоан, гел за душ, средства за грижа за кожата и т. На душ багажник, за да се спести място и да се поддържа чистота в банята.Аксесоари за баня от Името на стоката : Стенни душ-часова Материал : космически алуминий + мраморцвет : черен, бял, зелен Размер : 12x30/40/50/ 60 cm2 начини за монтаж без пробиване (без лепило за нокти) / перфорация (винтове) пълен Комплект : 1x самозалепващи душ-часова Характеристики : 1. Водоустойчив, антикорозионна, много здрав, запазва качеството и красотата. Самозалепващи кошница за душ, избягвайте пробиване на дупки в стените на банята. Лесен за инсталиране и може да се използва върху гладки и неравни повърхности.Лесно е запознат и отново се включва. Подходящ за различни видове гладки стени - плочки, стъкло, матирано стъкло, гладко дърво, мрамор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория