• Ново
Zerodeko 1 бр. Бутилка за Лосион Стъклена Опаковка За Измиване на Тялото За Пътуване, Шампоан За Пътуване, Прозрачна Стъклена Бутилка с Помпа, Захранващи за Шампоан, Пла?

Zerodeko 1 бр. Бутилка за Лосион Стъклена Опаковка За Измиване на Тялото За Пътуване, Шампоан За Пътуване, Прозрачна Стъклена

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

БУТИЛКА за измиване на ръцете - Елегантни аксесоари : съвременен облик, изключително подходящи за вашия дом, за да украсяват банята или кухнятаТова изглежда практично и стилно.Могат да бъдат повторно използвани без образуване на отпадъци.ФЛАКОН за ТОАЛЕТНИ принадлежности - Модерен и опростен дизайн и разкрасяване на вашия тоалет и баня.ОПАКОВКА ЗА ИЗМИВАНЕ на РЪЦЕТЕ - Бутилка с помпа за лосион.За многократна употреба, удобен.Лесен и удобен за използване.БУТИЛКА с помпа за шампоан - удобно запълни лосион и четка.БУТИЛКА за ИЗПОМПВАНЕ с ПОМПА - Висококачествен стъклен материал, с вкус подбран и елегантен в употреба.Пратката включва 1 х стъклена бутилка Характеристики -Гладка повърхност за по-удобно докосване и с вкус украсена бутилка за дома. - Лесна за използване и зареждане.Бързото отваряне за лесно пълнене и почистване флакон-помпа за измиване на тялото. - Материал : Стъкло, пластмасови празни бутилки от под лосион. - материал със стабилна производителност и дълъг живот на ръчно изработени бутилки за дезинфекция. - Цвят : Бяла бутилка шампоан от златисто-домашен стъкло. - Подходящ за пране, баня, кухня и т. - Модерен, компактен дизайн, подходящ за повечето мивки и плотове за бани с кафяв дозатор за шампоан.Информация за стоки флакон с празни помпа Добър титуляр за своя избор. дизайн на стъклена помпа за бутылочного преса практични, вие лесно ще се грим.Тъмната празна бутилка от Тази бутилка е направена от здраво стъкло. модерен дизайн на празни бутилки за лосион подобрява вкуса на вашия дом.вземете малка бутилка с вода и сапун в ръцете ви, и вие можете лесно да я почистите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория