• Ново
PLUSSEN Автоматично дозиране система Сапун Бесконтактное Монтиране на стена 20 мл за Еднократна Употреба Течен Гел за Измиване на Ръцете Водоустойчив, Защитен от Ръжд?

PLUSSEN Автоматично дозиране система Сапун Бесконтактное Монтиране на стена 20 мл за Еднократна Употреба Течен Гел за Измиване

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Автоматичен ИНФРАЧЕРВЕН сензор】 -Автоматично дозиране система сапун вградени в интелектуалния опаковка сапун с инфрачервен сензор, вече не трябва да докосвате дозатору сапун, просто сложете ръка под сензор, удобно и безопасноТой е изработен от здрав ABS-пластмаса, която осигурява продължителна употреба. 【Капацитет 600 мл и лесно зареждане】 -Автоматично дозиране система на сапун, който е достатъчно голям, за да побере 600 мл течност или гел, а обемът на капката е 0,8 ~ 1 мл всеки път.Прозрачен пластмасов корпус ни дава възможност ясно да се определи обема на течността в резервоара.Практичен дизайн на съда за запълване на върха, идва с ключ за заключване на съда да се избегне замърсяването. 【Стенен монтаж и лесна инсталация】 - Автоматично дозиране система сапун може лесно да се фиксира на стената с помощта на винтове, куки или лепило, което осигурява лекота на инсталацията и икономия на място.Моля, дръжте долната част на опаковка на височина от 40 ~ 50 cm над плота по време на инсталацията за осигуряване на чувствителна индукция. 【Работи на батерии】 - Безконтактно опаковка сапун за ръце, без сензор се захранва от 4 алкални батерии тип АА.Алкални батерии 4 * AA в комплекта не са включени.IPX4 водоустойчив позволява ефективно да предотврати попадането на вода в отделението отделение.При ниско зареждане на батерията индикатор ще започне да мига, ви напомня за необходимостта от смяна на батерията. 【Използването на дома и търговия】 - Стенен монтаж опаковка сапун е съвместим с течен сапун, дезинфектант за ръце, лосион за тяло, шампоан, почистване и така нататък, подходяща за баня и кухня.Също така е идеално за хотели, болници, ресторанти, офиси, училища, клиники и много други като търговски и спорта сапун. 【Чувствителен сензор】 -Той отвръща на сапун, не само на ръцете, но и на гъба, кристал, сребърни прибори, тенджери или чинии.Тип : Автоматично Безконтактно опаковка от сапун.Материал : ABS-пластмаса.Тегло : 0,48 кг Обем : 600 мл. Обем на капката : 0,5-1 мл. Източник на захранване : 4 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Размер : 16,5 x 11 x 10 см (6,5 "х 4,3"x 3,9").Не забравяйте да инсталирате опаковка на височина от 40 см / 15 см над плота, в случай че той ще продължи да се дозират сапун.Не инсталирайте в огледалото на повърхността или под силна директна светлина, отражение и силна светлина навредят на инфрачервената сензора.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория