• Ново
Държач за Хавлии в Ретро Стил, монтиран на стената Промишлен Вино Багажник за железни Тръби, Градински Метален Държач за Маркуч, Стойка за улиците, Баня, Кухня, Спал?

Държач за Хавлии в Ретро Стил, монтиран на стената Промишлен Вино Багажник за железни Тръби, Градински Метален Държач за Маркуч,

Rating 
BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】 Стенни стойка за тръби в индустриалния стил са изработени от желязо с покритие черно покритие, почистени и покрити с прозрачно покритие за защита от ръждаВ комплекта е включен обков за закрепване в бетон/плиточных стени или стени от различен тип.Това е една приятна здрава конструкция с цельнометаллической конструкция. 【Побира притежателя Graden Rose с тегло 100 килограма】 С помощта на промишлена закачалки за градински маркуч в селски стил не само ще бъде добре да организират своя маркуч за вода, но и да добавите декоративни индустриалния елемент в цялостния вид на дома. 【Стенен вино багажник】 Силна селски атмосфера в естествената текстура на домашен интериор, така че да може да се покаже.Умишлена имитация на старата боя, за да придава неповторим класически тонове.Придайте Уникален чар. 【Стенен държач за кърпи】 Този държач за кърпи позволява да спестите ценно място, така че вие ще харчите по-малко на кв. м за складиране и повече за настаняване.Добре се съчетава с кухненски кърпи, гъби и други малки предмети. 【Лесен монтаж и инсталация】 Стенен държач за маркуч е проста, но здрава конструкция.Лесно събиране на цялата информация, заедно в съответствие с нашите инструкции.Моля, първо прекарайте хоризонтална линия на стената, след това намерете местоположението на винтовете на стената и да пробия дупки за винтовете на стената.Най-накрая, прикрепете рафт, закрепени с винтове към стената. 【Материал премиум-клас】 Стенни стойка за тръби в индустриалния стил са изработени от желязо с покритие черно покритие, почистени и покрити с прозрачно покритие за защита от ръжда.В комплекта е включен обков за закрепване в бетон/плиточных стени или стени от различен тип.Това е една приятна здрава конструкция с цельнометаллической конструкция. 【Побира притежателя Graden Rose с тегло 100 килограма】 С помощта на промишлена закачалки за градински маркуч в селски стил не само ще бъде добре да организират своя маркуч за вода, но и да добавите декоративни индустриалния елемент в цялостния вид на дома. 【Стенен вино багажник】 Силна селски атмосфера в естествената текстура на домашен интериор, така че да може да се покаже.Умишлена имитация на старата боя, за да придава неповторим класически тонове.Придайте Уникален чар. 【Стенен държач за кърпи】 Този държач за кърпи позволява да спестите ценно място, така че вие ще харчите по-малко на кв. м за складиране и повече за настаняване.Добре се съчетава с кухненски кърпи, гъби и други малки предмети. 【Лесен монтаж и инсталация】 Стенен държач за маркуч е проста, но здрава конструкция.Лесно събиране на цялата информация, заедно в съответствие с нашите инструкции.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория